Egy erős altató mennyi idő alatt okoz ájultságot?
Figyelt kérdés
(még a halálos dózis előtti mennyiségre gondoltam)2010. okt. 12. 21:18
1/12 anonim válasza:
Pontosan milyen hatóanyagú, mennyi és hogyan beadva (orális, i.m., i.v.)?
2/12 anonim válasza:
ilyennel ne szórakozz, elvileg egyénfüggő, mint sokminden szer is, de könnyen teleportálhatod magadat...
Szal véletlenül se játssz.
3/12 zoknivadász válasza:
Ennyi peremfeltételből senki sem fog tudni helyes választ adni teljes bizonyossággal!!! Egyén, állapot, körülmény és szer függő. Már önmagában az ájultság sem garantált, hogy elérhető! Mindenesetre bármi is a célod az információval, így gyanus, hogy célt tévesztesz!
4/12 anonim válasza:
Ez olyan mintha azt kérdeznéd, hogy egy gyors kocsi mennyi idő alatt jut át a szomszéd városba. Az attól függ, hogy pontosan milyen gyors a kocsi, ki vezeti, autópályán megy-e vagy a hegyi földúton, milyen messze van a szomszéd város, stb.
5/12 anonim válasza:
az altatók nem okoznak ájultságot!
6/12 anonim válasza:
Magadat akarod halálközeli állapotba hozni - figyu, a gyomormosás nem olyan kellemes - vagy valaki mással vagy ilyen jótékony?
7/12 A kérdező kommentje:
sajnos nem ismerek altató típusokat, egy olyanra gondoltam pl amit a katonaság használ ha nem akarja megölni az ellenfelet. úgyértem mi a létező leggyorsabb szer bármilyen módon beadva például kábítóinjekció
2010. okt. 13. 22:33
8/12 anonim válasza:
Csúnya dolog ám anyukádat elkábítani, miközben mosogat, aztán magadévá tenni a konyhaasztalon. Ejnye...
9/12 A kérdező kommentje:
XD
szóval tényleg létezik olyan mint a filmekbe hogy meglövik egy injekcióval és elájul?
2010. okt. 15. 16:41
10/12 anonim válasza:
a propofol injekció üti ki leghamarabb az embert. le a kalappal előtted, ha tudtál szerezni ilyet. én nem játszanék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!