Arcolvasas? Mimika? Testbeszed? Mire lehet hasznalni?
Figyelt kérdés
Hazudj ha tudsz sorozathoz hasonlo dolgokrol beszelek...
elvegeztem par eleg profi teztet es 100% sikerult minden eleg jol olvasok arcrol,testbeszedbol,pupillakbol..
Haverok kozt 1x1x jol jon :))
De amugy mire tudnam felhasznalni?
2010. szept. 29. 17:09
1/9 anonim válasza:
Például tárgyalás alkalmával: megláthatod, hogy a partner mikor akar csőbe húzni, kamuzni, vagy elhalgatni dolgokat.
2/9 A kérdező kommentje:
bocs elfelejtettem odairni hogy 16/f
2010. szept. 29. 18:44
3/9 anonim válasza:
En meg 9:0-ra vertem meg a Milant a Manchester Utd.-del FIFA-ban. Akkor fel is hivom sir Alexet, hogy szerzodtessen mar Rooney helyere...
4/9 anonim válasza:
Ha nyomozó leszel vagy ügyész/ügyvéd vagy hasonló, akkor fogod tudni használni...
Sőt, még ha politikus, tárgyaló, tanácsadó vagy hasonló akkor is... A pszichológust még csak nem is említettem... :P
Másik dolog: Ha kimész a piacra venni valamit akkor is elég jól tudod használni... :P
5/9 A kérdező kommentje:
utolso :) piacos cucc eleg jo otlet :)
2010. szept. 30. 21:04
6/9 anonim válasza:
ha mégy állásinterjura akkor is tudod majd használni. Ha nem is másik fél miatt de magadon, hogy pozitiv benyomást keltsél, mert tudat alatt mindenki ezt figyeli, csak nem mindenkiben tudatosul.
7/9 A kérdező kommentje:
most megyek dumalni a varosi csakapt edzojevel hogy jarjak edzesre meg felvesznek e meg hasonlo cuccok , remelem fogom tudni hasznalni :)
2010. okt. 4. 15:08
8/9 FAKESZmester válasza:
tulajdonképpen az élet bármely területén tudod használni
9/9 anonim válasza:
OFF-line, azaz hagyományos asztali pókerezésre kiváló lehet, ha elég amatőrökkel játszol, akiknek nincs pókerarcuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!