A Szent Jobb tartalmazhat annyi DNS-t, amiből már klónozható lenne I. (Szent) István magyar király?
Figyelt kérdés
2022. nov. 9. 19:58
2/13 anonim válasza:
DNS maradhatott benne, de teljes genom, kromoszomak ami alapjan 'klonozni' lehetne, nem.
3/13 anonim válasza:
Ha a teljes génállománya meglenne akkor is csak külsőleg lehetne max leklónozni
A tudata nem lenne meg szóval nem nagyon kapnál egy István királyt aki elmeséli hogy mi hogy volt
4/13 anonim válasza:
Ha csodával határos módon össze is jönne, akkor kapnánk egy csecsemőt, akit megölne az első pár slukk szennyezett levegő. :)
6/13 anonim válasza:
A genom alapján meg tudják állapítani a szarmazását, mint Mátyás fiáét és unokájáét, Szent Lászlóét, és egyre több királyunkét. Már Mátyásé is meg kell legyen, nem tudom, miért ülnek az eredményeken.
7/13 olvasofej válasza:
Szent István jobb karját, ami a (legenda szerint romlatlanul fennmaradt) a törökök kivitték az országból.
Amit később visszaküldtek ugyan, de az nem egy romlatlan kar, hanem egy mumifikált kéz.
Vagyis nagy eséllyel semmi köze István királyhoz.
8/13 valaki : válasza:
Szerintem az nem az ő keze. Bármennyire is szeretném azt hinni.
9/13 anonim válasza:
#8 (22:22) Én még az elején írtam ilyesmit, és pofátlanul kitöröltették a válaszomat - itt, az "Alkalmazott tudományok" rovatban!
(Ez a kérdés inkább valamilyen vallási fórumba tartozik.)
10/13 anonim válasza:
Még szerencse mert ha ujra trónra ülne, felnégyeltetné az ateistákat.
Pedig jó sokan vannak akiknek elege lett az álszent, képmutató egyházakból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!