Űrhajózás fejlődése az lesz mikor a térugrás technikai szinten megvalósítható lesz?
Egyik ilyen kérdésnél olvastam végig a válaszokat,én úgy gondolom hogy ennek a technikának az alapja az lesz amikor mesterségesen tudnak létrehozni féreglyukat,vagy féregjáratot a téridő szövetében.
A 4d kocka 3d vetületben való ábrázolása lesz a megoldása ennek a technikának,azáltal hogy tudósok rájönnek hogy a jelenlegi 3 dimenziós térből hogyan nyissanak kaput a negyedik dimenzióba a technika által?
Szerintem fölösleges volt erről külön kérdést kiírni.
Viszont egy dolgon gondolkozz el:
tegyük fel, hogy kijutunk a 4. dimenzióba.
El tudod mondani, hogy ott szerinted miért lesz SOKKAL rövidebb az út?
Mert a jelenlegi világunk annyira nem tűnik görbültnek, hogy ez igaz legyen.
Akkor viszont egy normál féregjárat hosszabb lesz, mint a normális út a két vége között.
Vsn Planck hossz.
A fény, és minden más úgy halad, hogy egyik planck hosszról megy a másikra a tárgy.0
Ha valahogy az adott tárgy minden második Planck hosszot átugraná, gyorsabban haladhatna, a relativitás elmeletben fellepő dolgok nélkül. A fényt is többszörösére lehetne gyorsítani. Olyan fény, ami gyorsabb.
Lehetne tavoli csillagokban előkkel is gyorsabban komunikálni.
#1 Ahogy a 4D-s kockán gyorsabban át lehet hatolni a 3D-s világban, mert ha az egyik oldala a 4. dimenzióban van, akkor ami kilóg, az a ket egymás melletti oldal nem biztos, hogy egymás mellett lenne.
Vsn egy 4 dimenziós féregjárat, ami forog, és idővel az egyik vége a másik végéhez kerülne forgás közben.
Arról nem is beszélve, amit írtam: a világunk nem görbe!
Legfeljebb egészen kicsit, de az csak óriási méreteknél jönne elő.
Úgy tudom, részecske teleportálását már megoldották.
Ha van olyan részecske, ami folyton tud kicsit teleportálni, mondjuk olyan vegyített fény, ami olyan anyaggal van kisugározva, ami a részecskéket folyton teleportálásra készteti, akkor lézerfénnyel lehetne kommunikálni távoli kultúrákkal.
"Űrhajózás fejlődése az lesz mikor"
Mikor egyszerű nyomorult alufóliából készült tükrökkel oda irányítjuk a napfényt, ahova akarjuk.
Melegíthetünk, meghajthatunk, finomíthatunk a napfénnyel.
Ha elektromos árammá alakítjuk, LASERekkel, MASERekkel továbbíthatjuk a naprendszer külsőbb övezeteibe.
LASERekkel akár relativisztikus sebességekre is gyorsíthatunk hajókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!