Tényleg igaz, amit Novák Katalin tudatott a pápával, hogy az emberiségnek nincs ökológiai lábnyoma, sőt, kifejezetten káros a föld jövője szempontjából, ha nem népesedünk?
Nem mondta, hogy az emberiségnek nincs ökológiai lábnyoma, és azt sem, hogy káros a Föld szempontjából, ha nem népesedünk. Ezt mondta az interjúban, ahol a pápával való beszélgetéséről beszélt:
"Erről is beszéltünk és arról is, hogy milyen szomorú és milyen káros az, hogy ma a fiatalok ezzel szemben gyakran találkoznak azzal a megközelítéssel, hogy a gyermek az teher, hogy a gyermek – ökológiai lábnyomának nagysága miatt – veszélyt jelent a Föld fennmaradására, hogy a gyerekvállalás az csak nyűg, hogy nem érdemes és adott esetben a szakmai kiteljesedésnek állhat az útjában, vagy lehet akadálya, tehát nekem személyesen is, és erről is beszéltem a Szentatyának, hogy nekem is küldetésem, hogy a fiatal lányoknak, nőknek elmondhassam azt, hogy a gyermekvállalásról nem érdemes csak azért lemondani, mert valaki szereti a munkáját, hiszen szeretne a hivatásában is kiteljesedni."
"a forrás az MTI lehet"
Nem lehet, hanem biztos. A telex cikk első mondatának a végén leírják, hogy az MTI a forrás.
"Nem költöttem, neked lefordítottam Katalin szavait, hogy értsd"
Nem nagyon megy az értő olvasás.
"Ráadásul az, hogy hasznosak vagy károsak vagyunk-e nem "csak" a népesség szám befolyásolja, hanem az is, hogy mit teszünk..... tehát ezt a mondatot így hazugságnak kell mondjam. Nem tudom ki az a Novák Katalin."
Hogy nem ismerheted hazánk első nőjét, a köztársasági elnököt? Nézz utána és jó recskázást előre is.
Nem az én ízlésvilágom a hölgy :(
Egészen egyszerű: távol tartom magamat minden féle Magyar politikai és celeb hírektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!