Ha egy befőttesüveget teletöltök homokkal majd teletöltöm vízzel és hagyom megszáradni Akkor annál tömörebb lesz az a befőttes üveg amit miután teletöltöttem homokkal ráteszek egy méter hosszú csövet és azt is teletöltöm vízzel ?
Figyelt kérdés
majd hagyom hogy egy hónapig nyomja ez a vízoszlop és csak azután eresztem le a vizet szedem le a csövet és hagyom megszáradni?2022. júl. 2. 09:22
11/16 A kérdező kommentje:
Habvesztéses ontesrol van szó, ott nyirkos a homok, kis agyag van csak hozzá, és levegőző furat se feltétlenül kell mert a homok maga levegőzik. A befőttes üveg csak egy példa volt a tömörítésre.
2022. júl. 4. 01:22
12/16 anonim válasza:
Hogy el ne vesszünk a különféle szakzsargonok között, tisztázzuk mit értesz habvesztéses öntés alatt!
Azt, hogy a minta műanyag habból készül, és öntéskor megsemmisül? (Elveszik?)
13/16 A kérdező kommentje:
Nem csak én értem így ez a neve
2022. júl. 5. 09:30
14/16 anonim válasza:
Én már csak egy megcsontosodott, vaskalapos vén kohász vagyok, és azt állítom, hogy ha száraz formába öntöd a fémet az jelentősen javítja a túlélési esélyedet.
Ez csak illusztráció:
Nagyjából sejtem mit akarsz. Tartasz tőle, hogy a homok döngölésével megsérül a minta.
Találtam neked mást is:
Én még bekenném agyagos vízüveggel a habmintát 3 -4 rétegben. ( Nem lesz könnyű, nehezen tapad a nikecellhez a massza, el kell találni a sűrűségét.)
Az első réteg simán, azután rétegenként lehet homokkal "panírozni"
Csak azután ágyaznám homokba.
15/16 A kérdező kommentje:
Akkor viszont tényleg kell egy külön járat a levegozeshez viszont a hungarocellben nem tud terjedni a hungarocell gáz. Szerintem megrepedhet a vizuveg máz és hibás ontveny lenne a vége.
2022. júl. 6. 06:54
16/16 A kérdező kommentje:
Én amúgy forszirozottan égetett fával futottem.
2022. júl. 6. 06:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!