Azért nem merik a mesterséges intelligenciát ráengedni a modern 3D nyomtatókra, mert ezután feltérképezné a Star Trek meg Star Wars filmekből a technikát és a tulajdonosa kitudna nyomtatni magának egy működőképes űrhajót?
Szerintem inkább tudományos kérdés.
Ezért is ide írtam.
Mivel úrhajókkal, űrkutatással, mesterséges intelligenciával a tudomány foglalkozik, ezért szerintem itt tudják a legjobban a kérdést megválaszolni.
Jó kis kérdés, kár hogy a benne megfogalmazott állítás hamis, így semmi értelme.
5-ös!
Te állat!
Azért leírom: nem csak a formán múlik a dolog.
Egyelőre még olyan anyagból nem tudunk nyomtatni, ami minden célra megfelelne.
Például sokan próbáltak már pisztolyt nyomtatni: lehet is, csak könnyen felrobban. Pedig szándékosan nagyon gyenge lőszer kell hozzá.
Egyébként tényleg ezotériás kérdés, köze nincs a tudományhoz.
Például azért sem, mert mondjuk térhajtóművet sem tudunk nyomtatni.
Nem azért, mert a formáját nem ismerjük (azt sem) - de a működést sem, és ezt nem fogjuk egy sci-fiből kilesni.
A Star Wars filmekben nem "technika" van, hanem áltudományos vizualizált bullshit!
Pl. gázturbinás vadászgépekkel kiröpködnek az űrbe, Dart Wadernek nem okoz nehézséget kiállni egy feljáróra - ahol nincs nehézségi erő, mert az űrhajó bolygó körüli pályán kering - miközben a szél lobogtatja a palástját az űr vákuumában. 10 perc után már idegösszeomlást vált ki nálam a szar warsz. Olyan érzés, mintha botmixert nyomnának az agyamba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!