Lehetne a bélgázt gyűjteni valahogy és utánna azt energiatermelésre füttésre hasznosíttani?
A fingenergia elméletét én dolgoztam ki, kérlek, ne plagizálj!
Púúúúúú!
Tegyük hozzá pár sertéstelep robbanás dokumentáltan az ürülékből felszabaduló metántól történt.
Ha az ürüléket gyűjtik és zárt rendszerben felszabadul a "biogáz" az is quázi puki. Mivel ugyanúgy ugyanazokkal a baktériumokkal és erjedéssel keletkezik mint a bélgáz.
Csak az ürülékből felszabadulót sokkal könnyebb és kevésbé körülményes felfogni. Csinálják is pár helyen.
Egyébként valaha régen volt egy ötletem hogy börtönökbe hagymás babot meg körtét meg hasonlóakat adni a raboknak. Aztán 8 órán át tekerhetnek generátort hajtó "kerékpárokon" miközben az ülések "speciális" kiképzésűek és khmm közvetlenül gyüjtik a bélgázokat a végbeleikből.
Így a fűtést és elektromosságot a börtönök elő is állítanák maguknak.
A rabok úgyis szeretnek edzeni. Aki nem szeret annak ez a büntetés része.
Aki nem szereti a hagymás babot annak meg az is bünti.
Aki meg nem meleg és meg is tudná védeni magát a börtönbe nos annak is bele kell ülnie...annak meg az a büntetés része.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!