Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Igaz hogy ha egy működő...

Igaz hogy ha egy működő stirling motort erővel gyorsabban forgatunk, mint menne akkor átalakul hőszivattyúvá?

Figyelt kérdés
2021. aug. 2. 15:26
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Ha nagyon faradt az ember akkor 5 perc alatt is elalszik.

De a láncos megoldas se jó mert a zsebesek zsebből is simán kilopnak bármit, még éber ember esetén is nemhogy mélyen alvótól...

A lánchoz nem is nyúlnának.

2021. aug. 4. 10:27
 12/19 Wadmalac ***** válasza:

Basszus, küldd ki előre a címre DHL-lel. :)

Ne haragudj, de kicsit olyan vagy, ismered azt a régi nótát:

Hogy mehetnék én be hozzád, én édes szerelemem... és a legény még az egér cincogásán való lebukást is felhozza, mint kockázatot.

Úgy általában mindig sokat parázol, ha valami olyat kell csinálni, amit nem szoktál?

Mert akkor ez a komfortzóna-elhagyási pánik.

2021. aug. 4. 10:57
 13/19 A kérdező kommentje:
A lopás megelőzése messze nem tulparazas, ezért találták fel a zárakat s a zárható hálókocsik se viccből vannak. Nyilván amig mást lopnak meg s nem téged, ez lesz a véleményed, de ez téged minősít
2021. aug. 4. 14:50
 14/19 A kérdező kommentje:

"Úgy általában mindig sokat parázol, ha valami olyat kell csinálni, amit nem szoktál?"

Az ajtót veled ellentétben beszoktam zárni. De szerintem te is, csak unalmadban trollkodsz.

2021. aug. 4. 14:52
 15/19 Wadmalac ***** válasza:

Trollkodok? Ne haragudj, de normális ember nem a tízezer forintos stirling-motorján fog annyira parázni egy sima vonatút miatt, hogy ide ilyen kérdést kiírjon. Kismillió ember utazgat pl. több százezres laptopokkal és nem hozza őket ide a para.

De ha neked személyes sértés, ha megmondják, hogy irreális a rettegésed, akkor sajnálom.

2021. aug. 4. 15:03
 16/19 A kérdező kommentje:

Én sem amiatt írom, nem csak egy stirling motor szokott lenni egy embernél. De le is írtam ez van mikor az olvasási nehézség az unalommal párosul. Terelsz és hulyeségeket irkalsz itt egész nap. Eleve nem is parázas az ha zárható ajtót bezar valaki hanem felelős viselkedes. Veled komoly gondok vannak. Ha pedig tényleg nem zárod be az ajtódat mikor alszol akkor e gondok komolyabbak is mint eddig hittem.

Ja csak akkor paraznak mikor ellopták tőlük a laptopot míg aludtak S mennek a rendőrségre feljelentést tenni S szidjnak mindenkit csak ép magukat nem. Miközben csak egy rég feltalált zárat kellett volna bezárniuk.

Viszont ha nem haragszol most befejezem a troll etetést mert veled ellentétben nekem más dolgom is van.

2021. aug. 4. 15:21
 17/19 Wadmalac ***** válasza:

Oké, ismét bizonyítottad, hogy dühöngsz és becsmérelsz, mert nem ismered be magadnak sem, hogy túl vagy parázva.

Én nem tudok rajtad segíteni, pszichológushoz nem fogsz elmenni, maradj otthon és ülj a stirling motorodon.

2021. aug. 5. 07:08
 18/19 A kérdező kommentje:
Nyilván te nem tudsz válaszolni, mert csak trollkodni tudsz, de van aki egymondatban képes leírni egy egyszerű választ, ahelyett, hogy azzal töltené a napjait, hogy szétoffol kérdéseket hülyeségekkel. Ehhez nem pszichológus kell, hanem csak olyan valaki aki nem troll. Nekem elég valaki aki nem troll, neked azonban valóban nem ártana egy pszichológus mert a trollkodás nem biztos hogy megoldja a lelki zavaraidat.
2021. aug. 5. 11:31
 19/19 Wadmalac ***** válasza:

A gondolkodásod realitásáról: aki próbált választ adni annak azt írtad, hogy még a zsebeset is kitúrják álmodban.

AKKOR MIT VÁRSZ? Banki széfet? Őrséggel?

Mert egy rohadt zárat egy vonatkabinon ugyanúgy fel lehet nyomni.

Mit akarsz elérni? Atombunkert a vonatra?

Katasztrófa, hogy a nyári időszakban mennyi mentális sérült itt a GYK-n éli ki a kényszereit.

2021. aug. 5. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!