Hogyan tudják az EL/BL/VB... döntők végén olyan gyorsan és szépen belegravírozni a betűket a serlegbe?
Semmi de semmi különös nincs a gravírozásban, hogy azt órákig kelljen csinálni. Dolgoztam kulcsmasolónál ahova a tinik dögcédulájába 0 perc alatt be lehetett gravírozni egymás kis neveit.
Ugyanez van a serlegeknél is, még ha kézzel is gravirozza nem kell hozzá nagy tudás max művészi érzék és egy kis gyakorlás.
Köszönjük az infot. A gravírozás lebuktatott egy milliárdos bizniszt.
Csak azt nem értem, hogy akkor a fradi meg Mo. miért nem nyeri sorra a nagy kupákat.
Ha megnézed, mekkora profit van egy BL vagy hasonló versenyszezonban, gondolom megérted, hogy a kupa gyártási, anyagi értéke elenyésző.
Ott tényleg filléres téma a döntő meccsre legyártani MINDKÉT csapat nevére szóló kupát és a végén a győztesét elővenni, másikat meg nem elővenni.
Másik meg szokták mutatni előben a gravírozást. A Liverpool BL serlegeknél már jóval a meccs vége előtt elkezdték gravírozni a serleget a közönség meg már ünnepelt.
#6: Nem mondom, hogy mindenhol így csinálják, de ez az alternatíva is működik.
Ha a gravírozás ott helyben meg a kupa kirakása előre hagyomány, akkor nem.
Amúgy egy ilyen gravírozás a megfelelő masinán tényleg pár perc.
Kontra videó: hát ezt meg nem éppen "helyben gravírozták":
https://www.youtube.com/watch?v=ZnqTWzAKMc4
Itt valószínűleg kábé az van, amit írtam, csak nem komplett kupával, hanem a kerek feliratos lappal: minden esélyesnek meg van csinálva, helyben már csak felteszik a megfelelőt.
És egyben jókívánságaim a lepontozóknak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!