Betonkeverő nélkül hogy készítsek sok betont?
Figyelt kérdés
kerék gumi belsejét akarom betonnal kiönteni hogy legyen súlyom amivel edzhetek de nem tom hogy kezdjek hozzá2021. ápr. 27. 21:54
1/11 anonim válasza:
Ahhoz, hogy edzéshez súlyokat készíts, pont nem kell sok beton vagy betonkeverő. Azt a mennyiséget egy vödörben is ki lehet keverni.
2/11 anonim válasza:
Másik lehetőség a vödör helyett ha van egy kisebb betonozott placcod amit nem sajnálsz, hogy kupac formában is lehet betont keverni. Lapáttal kiméred a sódert meg a cementet, lapátolgatással összekevered (mindig a széléről a közepére raksz egy lapáttal, ettől összekeveredik). Aztán meglocsolod, átkevered, újra meglocsolod stb. De lehet, hogy valaki jobban leírja, tíz éves lehettem, mikor utoljára láttam ezt a módszert apától, azt meg már régebben volt.
3/11 2*Sü válasza:
Anno gyerekkoromban a kertben ástunk egy nem túl mély, de elég széles gödröt és abban kevertük a betont. Jó pár négyzetméternyi alaphoz elegendő betont kevertünk ki. De egy kerék kiöntéséhez tényleg elég lehet egy vödör is.
5/11 anonim válasza:
OK, hogy vödörben megkevered. Nálunk egy diszperzites vödör szolgál ezirányú célokra.
De hogyan akarod vele kiönteni a bicikligumi belsejét? A szelepen keresztül?
De ha bárhogyan is de sikerülne, irdatlanul törékeny súlyzó lenne az.
6/11 anonim válasza:
#5, szerintem egy autógumi belsejét akarja vele kitölteni. Nem tűnik irreálisnak a projekt.
7/11 anonim válasza:
Ha most méretet, fajsúlyt, egyebet figyelembe véve számolni kezdünk, nem világos a cél. Földre lehet helyezni, de minek. Emelgetni lehet, de ezt legalább két okból kizártnak tartom autógumival: alak és súly.
Ezen felül elkészítéshez valóban vödör vagy a #2-ben leírt mód.
8/11 anonim válasza:
#7, olyan sport is van, hogy nehéz súlyokat vonszolnak maguk után a földön. De szerintem mindegy, hadd csinálja meg a kérdező, amit gondol, majd levonja a végén a tanulságot.
9/11 A kérdező kommentje:
A gumi korbeveszi a bekotott betont, rugalmassagot ad neki szerintem
2021. ápr. 28. 19:38
10/11 anonim válasza:
Hát a betonnak nem, de ha mondjuk kisebb magasságból leejted, akkor nem a beton kapja teljes ütést, csillapítja a gumi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!