Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Ha visszautaznál az időben és...

Ha visszautaznál az időben és egy töltött pisztolyon meghúzod a ravaszt, ami egyenesen anyád fejére mutat, mi történne?

Figyelt kérdés
Mert ha megölöd akkor te sem lennél.Vagy nem tudnád lelőni?
2010. aug. 21. 17:07
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Ott a pont, ezzel meg is cáfoltad az időutazás lehetőségét, pedig már majdnem befejeztem az időgépet.
2010. aug. 21. 18:23
 12/28 anonim ***** válasza:
39%

"Ezt időparadoxonnak hívják"

Itt nem az idő képtelenség hanem az egész elmélet, oda nem lehet menni ami nincs. Márpedig múlt nincs és jövő sincs. Én azt nem értem hogy épeszű ember ezt nem fogja fel? 10 másodperec alatt. Az egész időutazás az emberi agy hülyesége.Komolyan nem lehet felfogni hogy nincs valami?

2010. aug. 21. 18:24
 13/28 anonim ***** válasza:
37%

Komolyan ilyen hülye vagy, utolsó? Legalább annak kéne egy kicsit zavarnia, hogy nem létezik egyáltalán abszolút idő, tehát nincs egy időfolyam, ami mentén történnek a dolgok, és akkor mondhatnád, hogy egyszerre csak a jelen létezik. De így?

Amúgy meg ez nem paradoxon, nem okoz ellentmondást, mivel nincsenek meghatározva gyakorlatilag a körülmények, nincs is minek ellentmondani.

2010. aug. 21. 18:32
 14/28 anonim ***** válasza:
Nem tudnád lelőni.
2010. aug. 21. 18:43
 15/28 anonim ***** válasza:
Csak akkor paradoxon, ha a születésed előtt lövöd le, mert akkor meg sem születsz, és így vissza sem tudsz menni az időben.
2010. aug. 21. 18:45
 16/28 anonim ***** válasza:

egyes filmekben úgy szokták ezt megoldani, hogy csak megfigyelő lehetsz a múltban, tehát téged nem észlelnek.

A "vissza a jövőbe" filmbe eg asszem úgy volt, hogy az anyjával elkezdett kavarni a csávó, meg emiatt az anyja másokkal is kavart, aztán a srác kezébe volt egy fénykép, aztán kezdett elűnni a képről, így gyorsan el kellett intéznie hogy az anyja a luzer apjával összejöjjön mégiscsak :) és akkor visszakerült a fényképre, mielőtt eltűnt volna teljesen :)

Szeretem az ilyen filmeket, de ez csak fantasy.

A valóságban viszont ezt hívják időparadoxonnak, és ezért nem lehetséges az idő utazás :)

Szóval egyszerűen vissza se mehetsz a múltba, úgyhogy tökmindegy :)

2010. aug. 21. 18:56
 17/28 anonim ***** válasza:
de hát az idő állandó... csak az idegrendszerünk érzékeli múlandónak...
2010. aug. 21. 19:09
 18/28 anonim válasza:

Nem tudsz visszamenni az időben,mert az idő áll.Nem mozdul.Bentrekedtünk egyetlen pillanatban.Amit érzékelsz,az a testek változása,az anyagé.Tehát ha vissza akarsz menni,akkor vissza kell fejlődnöd.Meddig akarsz visszamenni?10 éves korodig?Akkor már meg tudod húzni a ravaszt.

Egy gond van ezzel.A természet törvényei nem engedik hogy fiatalodj.

2010. aug. 21. 19:22
 19/28 anonim ***** válasza:
90%
tegyuk fel, h visszamesz az idoben. mivel az univerzum allando anyagmennyiseggel rendelkezik, a jelenedben anyaghiany keletkezne, ami felboritana az egyensulyt. antianyagnak kellene elnyelodnie valahonnan. de nem ez a legnagyobb gond. visszamesz az idoben, a multban anyagtobblet keletkezik. ilyenkor antianyag keletkezik, h semlegesitse a folosleges anyagot. ez ugy kb. 50-60 kg anyag-antianyag talalkozasanal eleg nagy energiafelszabadulassal jarna. es az jo nagy bumm lene... lehet h hulyeseg, amit leirtam, de nem nagyobb, mint az idoutazas.
2010. aug. 21. 20:06
 20/28 anonim ***** válasza:
Most egyet kell értenem az előttem szólóval.
2010. aug. 22. 03:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!