Titanic esetében a korabeli műholdak még nem adtak olyan erős signalt a gps-nek, és a korabeli sonar rendszerek sem voltak elég jók, ezért csattant a jégheggyel?
Szikratávíró ide vagy oda, a hajón biztos nem az volt, ahhoz szerintem kábel kellett.
Hajó meg signalt sugárzott, kábel az csak a szárazföldön volt.
"Szikratávíró ide vagy oda, a hajón biztos nem az volt, ahhoz szerintem kábel kellett."
Engedd el inkabb, lathatoan nem ered meg el az ehhez a temahoz szukseges szintet.
Engem csak az érdekel, hogy a costa concordia hajónál a kapitány hibázott.Pedig neki fejlett gps rendszere volt.
Titanicnál még régebbi technika volt, kapitány biztos figyelt, mégis a sonar nem jó signalt fogott a jégheggyel kapcsolatban.
Miért?
Hideg annyira befolyásolta a kezdetleges sonar rendszereket, hogy téves jelet adtak?
„Szikratávíró ide vagy oda, a hajón biztos nem az volt, ahhoz szerintem kábel kellett.
Hajó meg signalt sugárzott, kábel az csak a szárazföldön volt.”
Tipikus mai, végtelen buta ember, okostelefonja van, esze nincs!
Az egészben az a legviccesebb, hogy hiába van gps (mármint a kortárs gps), a hajók ugyanolyan vidáman ütköznek és süllyednek :)
Á, ez ugyanolyan troll lesz, mint az előzők.
Ennyire hülye ember nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!