Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Szerintetek lesz valaha olyan...

Szerintetek lesz valaha olyan fejlett a technika, hogy egyszerűen "szerkeszteni fogjuk a valóságot"?

Figyelt kérdés

Tehát mondjuk az akaratommal képes leszek a semmiből csinálni egy magánbolygót dínókkal, fejjel lefelé vízesésekkel amiknek víze sonka ízű, meg Tolkien-féle Törpökkel és azon élhetek örökké.

Ha megunom megsemmisítem és csinálok helyette egy Mars-méretű fatörzs-tortát amin a Mézga-család és az Avatar szereplői élnek, az égen a Nap pedig Kádár János feje.

Tehát kvázi varázslók vagy istenek leszünk akik az akaratukkal bármit csinálhatnak az Univerzumból, és lényegében mindenkinek saját világa lehet amin bármit alakíthat.

2021. jan. 28. 15:33
1 2
 11/13 Wadmalac ***** válasza:

Lehetetlen megmondani. Ez annyival fejlettebb fizikát igényelne, hogy azt sem tudjuk megmondani, létezik-e létezhet-e olyan fizika, ami ezt lehetővé teszi.

Gyakorlatilag a kérdés azt jelenti, a technika eljuttathat-e minket az isteni képességek szintjére.

Nem kizárt.

Egy kellőképpen fejlett technikai megoldást már nem lehet megkülönböztetni a varázslattól.

A.C.Clarke

2021. jan. 29. 08:57
 12/13 anonim ***** válasza:
Szimulációval
2021. jan. 30. 08:16
 13/13 természetes inteligencia válasza:

nem unalmas.

szeretem.örömmel voltam jelen

de elegem van a kétkedésemből illetve fárasztóan unalmas

2023. okt. 13. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!