Szerintetek a Bibliában leírtak tudományosan bizonyíthatók?
A Bibliában leírt próféciák mind beteljesedtek(nem utólag írták meg őket,ez bizonyítható...).Ezeket a bizonyos "jóslatokat"jóval azelőtt írták le a Bibliába,mielőtt azok bekövetkeztek volna,volt ,amit 200 évvel a történte előtt jegyeztek fel, nagyon pontos részletességgel.Csak egy példa:Babilon pusztulásának jóslata...
Jézus idejében történtek csodák.Ezeket valójában Isten tette.Ilyen csoda volt a tenger ketté válása is.A mai időkben nem történnek ilyen csodák.Ennek az oka is megvan írva a Bibliában.De ez nem azt jelenti,hogy ami a Bibliában van,az mese.
Amit a Biblia ír az utolsó időkről,az sem bizonyítható tudományosan,mégis, lassan beteljesedni látszik.
Ha tudományosan bizonyítani is lehetne a Bibliával kapcsolatban bármit is,szerintem a szkeptikusokat,ateistákat az sem győzné meg.
Hogy a Bibliában leírtak mennyire igazak,azt szerintem nem lehet tudományos úton bizonyítani,mert ez a téma minden tudomány felett áll.Csak az idő és a tapasztalatok tudják bizonyítani a Biblia igazságát.
szerintem ami a Bibliában le van írva, annak nagy része bizonyítható tudományosan is, csak egy kicsit szabadabban, nem szemellenzővel kell értelmezni a Bibliát
lásd: Teremtés napjai ne feltétlenül mai értelemben vett 12órás napok, lehetnek több millió évek is, lehet h nem is egyforma hosszúak, csak mivel 200 évvel ezelőttig senki sem tudta volna felfogni ezeket a nagy számokat, Isten az ókori ember számára is érthető módon közölte mondandóját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!