Milyen vastag rozsdamentes fémlemezek viselnek el mondjuk merőlegesen 20 kilót mondjuk 1cm2-en alakváltozás nélkül?
" Van akinek sikerült elképzelni 1m2-es lemezt, nem tudom, miért kéne lerajzolnom."
Talán mert mindenki csak tippelget, mit akarsz és esetlegesen néha valaki egy részletet eltalál.
Ehhez mérnöki számok kellenének, ezt úgy tűnik nem tudják és én sem. De ha a későbbiekben jól jön, akkor a kiírást úgy lett volna érthető, hogy nem "20kg elviselése 1 cm2-en", hanem " 20kg elviselése 1 méteren". A nyomó felület ezek szerint az 1 cm2. Ha jól értem most.
Számadatot azt sajna nem tudok, de az ötvözet is nagyon számít, ez viszont biztos. Van hajlékony alumínium ötvözet (pl elektromos vezeték), és van merev alu öntvény (pl motorblokk). Ha valaki mérnök és tud majd neked számszerűbben választ, akkor konkrét ötvözetekhez tudja majd megadni.
Ember, nem derül ki, hogy mekkora az alátámasztatlan felület, milyen távol, milyen támasztást kap...
Nincs mit, miből számolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!