Szeretnék vásárolni benzinmotort,de kamu szagot érzek,melyik lenne jó? (cél : ár lehető legkevesebb,LE legtöbb,lehetőleg 4 ütemű)
Láttam 3,5 LE motort 40 ezerért
Láttam 7,5 LE motort 26ezerért....kicsit furcsálom.
Az sem érdekel,ha szét kell kapjam a láncfűrészt,nekem csak a motor kell.
Ezen az oldalon találtam tisztán egy motort is(7,5):
Ez szerintetek van 7,5LE vagy kamu?
Na megint a kishitűség meg hogy "ez lehetetlen", aztán jött valaki aki nem tudott róla,hogy lehetetlen,és megcsinálta...
Na jó mindegy,nem izgat,megcsinálom aztán ha kérdésem lesz,valami más műszaki dologgal,akkor keresek egy segítőkészebb fórumot.
Köszönöm amúgy az előző hasznos válaszokat,ment a zöld kéz.
10/12 A kérdező kommentje: Nekünk ilyet nem tanítottak középiskolában sem.
Akkor nem tudom hova jártál... Egyenletes körmozgás? Mozgási energia? Körmozgás energiája? Perdület? Lendület? Ilyen fogalmak se voltak?
)))))))
Egyenletes körmozgás?Mi? Körmozgás energiája...PERDÜLET?
Lendületről már tanultunk. De a fizika óráinkon olyasmikről tanultunk,mint például hogyha feldobok egy tárgyat,akkor itt magyarországon az 9,81 es tényező miatt így és így fog leesni a földre... (erre sem emlékszem tisztán,nem fogott meg annyira) Meg néztünk filmeket,ahogy egy emberke egy labdával akar átlőni egy fát,meg stb,de ilyet,hogy Perdület ? Azthittem hogy azt a táncosok szoktak csak. AHAHAAHA.
Tehetetlenségi nyomaték és társaik. Ezeknek nézzél utána. Surlódás?
Gondolom emelni akarsz egy 130kg-os testet.
Ömm, hát izé, hát ömm....
Most ilyen fejet vágok : ._.
Hát én osztok szorzok ha kell,csakhát ez így nekem ömlesztett kínai. Fogaskerekekre gondoltam hogy tudjak váltót csinálni, keréknek pedig molnárkocsi kiskerék lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!