2050-re tényleg egymillió ember élhet a Marson?
Én azt mondanám, ez csupán a célja.
Ezt tűzte ki célul a SpaceX Mars-missziójaként.
Amikor a magasugró nekifut, a célja a világrekord megugrása.
Ha nem valósul meg 2050-re, csak 2150-re, akkor is gyorsabban valósul meg, mint akkor valósulna, ha a cél fel sem lenne téve egy legyintéssel, hogy á, az még évszázadokig tart.
Egészen biztosan NEM!
Sőt, abban sem vagyok teljesen biztos, hogy lesz egyáltalán ember-expedíció 2050-ig.
Az ok, a költség/haszon arány. Több mint 50 éve szált ember le a Holdra, volt pár holdutazás, aztán az Apolló programnak vége lett, azóta nincs.
Pedig ma egy mezei mobiltelefonban nagyobb számítógép
-kapacitás van, mint a Nasa teljes számítógépkapacitása a 60-as években.
Ma egy Mars-expedíciót AI robottal huszadannyi összegből ki lehet hozni, mint emberrel, és valószínüleg jobban.
Nemhogy 2050-ben, de 2150-ben sem fognak tömegek a Marson lakni.
Ugyancsak költség-haszon miatt.
Külön kell választani a hivatalos (NASA, Roscosmos...) és háttérben futó fekete projekteket. Már Hitler idejében képesek voltak eljuni a Marsig, s azóta bizonyos csoportok telepeket hoztak ott létre és nény tízezer ember él ott folyamatosan. Volt egy-két kutató már aki visszatért onnan s a szigorú titoktartási szabályokat megszegve beszámolt róla mi megy a bolygón ahol a hivatalossal ellentétben teljesen mások a légköri viszonyok... ...
Dokumentumfilm: Dr. Steven Greer: Unacknowledged - Illegálisan titkosított (dokumentumfilm, 2017)
Official Trailer HD: https://www.youtube.com/watch?v=dIAPE8PZ_mI
A teljes film (magyar felirattal): [link]
* A CIA korábbi igazgatójával egy interjú amiben a halála előtt kitálalt
Deathbed Confession by former CIA agent on UFOs / The Anonymous Interview
https://www.youtube.com/watch?v=c--gGcsc4aw
* Paul Hellyer Kanada volt védelmi minisztere nyilatkozik hivatalosan a földönkívüli kérdésről:
Szia utolsó!
5-ös válaszíró voltam ugyanígy látom én is mert ezek az infók fenne vannak a a neten csak sok tudós direkt el sem olvassa ezeket.
"ugyanígy látom én is mert ezek az infók fenne vannak a a neten"
Attól aztán baromi hiteles lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!