Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Ha van egy gördeszkám,aminek...

Ha van egy gördeszkám,aminek gumikerekei vannak,az jobban gurul majd?

Figyelt kérdés
Fizikailag,ha nagy kereke van,az jobb,stabilabb,mint a sima kerekek?Tehát magyaránt nagyon sima gurulás a cél,és esésmentesítés.
2020. szept. 8. 17:16
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Egy 50cm3 kis motor engem repítene ? Hát a 60 kilós gyereket(láttam már ilyet youtubeon,valaki stilh fűrészből csinálta) Aligha vitte....Ha nagyon húzta sem volt olyan nagyon nagyon gyors... Elektromos nem jó opció. Drága,az akksit út közben nem lehet tölteni,ha nem csigatempóban akarok menni,akkor kapásból gatyám rámegy. És ha egy szomszéd városba akarok menni,akkor kész kampec 24km után... 300 W? Az én súlyomat vinni is kell.. A 300 W egy lepkebélgáz. Én azért nem repülnék tovább, mert be van akasztva a lábam,max előre bukok,de az nem olyan,mintha lerepülnék róla.

1,36 LE = 1 kW, 1 LE = 0,75 kW. Tehát 300 W fél lóerő sincs. Én meg egy mázsa vagyok. És még a deszkának is lenne súlya.

2020. szept. 10. 15:10
 22/22 Wadmalac ***** válasza:
Azt csinálsz, amit akarsz, csak ne feledkezz el közben arról, amit a Darwin-díjról említettem.
2020. szept. 10. 15:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!