Ha lefagyasztok egy ételt, de előtte vákuumot hozok létre, akkor csökken a csomagoláson belüli jegesedés ?
Figyelt kérdés
Mit mond a fizika erre ?2020. aug. 20. 20:18
1/3 anonim 



válasza:





Elméletig igen, hiszen kivonod az oxigént meg a párát, így az nem jegesedik be, de attól még az étel szerkezeti állapota a víztartalma miatt jegesedik.
2/3 A kérdező kommentje:
Az oké, hogy maga az étel víztartalma jéggé alakul, de nekem az a problémám, hogy az ételen kívül is jégdarabokkal van tele például a fagyasztott zsemle esetében is.
2020. aug. 20. 20:48
3/3 anonim 



válasza:





Próbáld meg, hogy nem -21+ fokon fagyasztod, hanem csak -17 fokon mondjuk. De mondjuk a "vizes zsemle" hát na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!