Üdvözlök mindenkit! Az alábbi képen minek a műszaki vázlata lehet?
Lehetséges, hogy egy mezőgazdasági gép hajtás elemei?
Napok óta töröm a fejem, de egyszerűen nem tudom megfejteni.
Jó lenne valami pontos meghatározás, mert sulis anyaghoz kellene és nem ártana a képhez tartozó darabjegyzéket megtalálnom.
Köszönöm a segítséget!
Én nem vagyok szaki, szóval kérlek javítsatok.
Középtájt az eltolt tengelyszakasz talán fel-le tud mozogni, ezért kell a két kardáncsukló. A 4 és 5-ös két kapcsolódó fogaskerék, bár az nem tiszta, hogy együtt mozog-e a tengelyük. A szögben álló részen is a 25-26-os mintha két kapcsolódó fogaskerék lenne, és a szögállása együtt változik a középső vízszintes tengelyrész fel-le mozgásával. Mondjuk ha a 25-ös egy fogaskerék, akkor nem értem a funkcióját. Olyan, mintha az elforduló, szögben álló darab el tudná húzni az 5-üs fogaskereket a 4-estől, csak akkor nem lehetnek egy csuklóval összekötve. A rajz bal szélét nem értem. :(
Jó gondolatok!
Köszönöm!
Ma van az alkatrészjegyzék leadási határideje, hát beadom hiányosan, de amint a tanár nagy nevetések közepette elárulja a megfejtést, hogy mi is ez, azonnal beírom ide!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!