Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Hogyan lehet legálisan megszab...

Hogyan lehet legálisan megszabadulni egy üveg higanytól?

Figyelt kérdés

sehol nem veszik át (hulladékkezelő, vegyszerbolt, veszélyes hulladékokat kezelő szolgáltató), eladni illegális lenne, kidobni rendkívül környezetszennyező.

Az egyetlen "hasznos" tanács amit egy vegyszerboltban mondtak hogy vegyek tőlük 1 kg ként, keverjem össze és dobjam ki.

2020. máj. 18. 22:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
84%
Ként kell hozzá keverni, az semlegesíteni. A tűzoltók is ugyanezt teszik, ha valami folytán kifolyt higannyal lenne dolguk. Utána azt csinálsz vele, amit akarsz.
2021. jan. 5. 01:34
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szívesen átvenném :) Mire kéne? Pl. higanykapcsolót készítenék, illetve kísérletekhez, saját magamnak. Tök jól jönne pl. a youtube-csatornámra, higannyal baromi érdekes kísérleteket lehet csinálni. Egyébként hadd legyek én az első, aki visszakérdez: honnan van neked egy üveg higanyod?
2021. jan. 5. 09:58
 13/13 anonim ***** válasza:
83%
Add nekem, én majd eladom olyanoknak, akiknek "jó célra" kell.
2021. jan. 5. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!