Tudnátok matematikával foglalkozó könyvet ajánlani?
Kedves kérdező! Mit értesz olvasmányos alatt, mit értesz tanulás alatt? És hova szeretnél majd jelentkezni?
Mi érdekel pontosan?
Csak azért kérdezem, mert durva tapasztalataim vannak..
Nekem gimis koromban a legolvasmányosabb könyv, amit szeretettel el tudtam olvasni az az Obádovics kötetei voltak, nem éreztem tanulásnak azt, hogy érettségi elött még felsőbb matematika témakörü könyveit is elövegyem. Hidd el nekem, az nem matematika még, hanem játszótér matematikusnak és hasznos útmutató reál szakosoknak.
Ez nekem még nem tanulás, hanem hobbi. És ELTE elméleti matematikus szakirányon extrém fokozatra kapcsolva tanultam 24/7 és a második évig bírtam.
Nem megijeszteni szeretnélek, de jól fontold meg, milyen szinten kezdesz (sok helyen elsö évtől dönteni kell), mert majdnem mindenki felül becsüli önmagát, ez tapasztalat. Saját és a környezetemben is!
Éveket spórolhatsz meg, ha már előre felkészülsz, hol mire számíthatsz és tényleg oda mész, ami neked megfelelő!
(#4 vagyok)
Örülök ha tetszett! Sajnálom ha az eleje szájbarágósan hatott (egyébként tényleg az), csupán nem tudtam milyen képzettségi szinten űzöd a matekot, ez viszont szemléletépítésre tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!