Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélye társat találni egy duci lánynak, aki valószínűleg még jobban meg fog hízni?
Hosszú távon nem tudom, mi lesz, de most nagy baj van, kijött egy betegségem, arra gyógyszereket kell szednem és nagyon megnövelik az étvágyamat. Amúgy is nagyon hízékony vagyok, és küzdenem kellett hogy ne hízzak, de most csak jönnek egyre fel a kilók!:-(
Várjam meg míg vége a kezelésnek, vagy van esélyem így ismerketdni? Mert oké, hogy van akinek a ducibb tetszik, de milyen már, hogy randizás közben egyre kövérebb leszek:-((
16/L
Hízás az elsődleges félelmed.
Próbáltál keresni valami sportot, ami segít nem elhízni?
Spinning, walk energy, tbt, aerobik, tánc?
Igen van esélyed.
Ne foglalkozz azzal hogy a kezelés miatt hízol hiszen ha vége ezen tudsz változtatni ha akarsz. Ismerkedj nyugodtan mert ha tetszel neki ducibban akkor a jelenleginél kicsit ducibb alakod sem fogja annyira zavarni. Az ismerkedés elején mond el neki hogy van ez a dolog amiinek a kezeléséstől hízni fogsz. Ha megérti akkor hajrá tovább, ha nem akkor pedig viszont látásra.
Mindenképp érdemes az elején erről beszélni mert később csak nehezebb és eaetleg fájdalmasabb lesz.
Sok sikert és szerencsét! :)
Szia! Duciimádó férfiként vissza tudom igazolni, amit az előző válaszadó mondott. Én pl. imádom a nagyon husis lányokat, ezért nem lenne baj, ha hízol, akármennyit fölszedhetsz, persze azért annyit ne, hogy komoly egészségügyi problémád származzon belőle.. Sok barátnőm hízott meg eddig, ezek jó része még csak nem is betegség miatt :)
Ha szeretnél beszélgetni róla, írj privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!