Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van esélye társat találni egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélye társat találni egy duci lánynak, aki valószínűleg még jobban meg fog hízni?

Figyelt kérdés

Hosszú távon nem tudom, mi lesz, de most nagy baj van, kijött egy betegségem, arra gyógyszereket kell szednem és nagyon megnövelik az étvágyamat. Amúgy is nagyon hízékony vagyok, és küzdenem kellett hogy ne hízzak, de most csak jönnek egyre fel a kilók!:-(

Várjam meg míg vége a kezelésnek, vagy van esélyem így ismerketdni? Mert oké, hogy van akinek a ducibb tetszik, de milyen már, hogy randizás közben egyre kövérebb leszek:-((

16/L

2019. júl. 17. 16:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%

Hízás az elsődleges félelmed.

Próbáltál keresni valami sportot, ami segít nem elhízni?

Spinning, walk energy, tbt, aerobik, tánc?

2019. júl. 17. 16:30
 2/11 anonim ***** válasza:
89%
16 vagy. Szerintem ne erre koncentrálj. Nem tudom milyen betegség, de a kezelésre koncentrálj, szedd a gyógyszereket. Esetleg elkezdhetsz sportolni valamit, hátha segít. Mindenesetre, fiatal vagy, nem most kell rátalálnod az igaz szerelemre.
2019. júl. 17. 16:47
 3/11 anonim ***** válasza:
78%
rost, zöldség ezeket egyél
2019. júl. 17. 17:40
 4/11 anonim válasza:
86%
Természetesen. Ha körülnézel látod, hogy több molett lány párkapcsolatban él! Ha félsz attól, hogy tovább hízol akkor kezdj el edzeni. A gyógyszer az étvágyadat növeli nem a súlyodat, gyakorolj önuralmat. Cukros üdítő helyett vizet igyál ésatöbbi. Ha 20 évesen próbálsz meg életmódot változtatni az már túl késő lesz és sokkal nehezebb, mint most.
2019. júl. 17. 17:49
 5/11 anonim ***** válasza:
76%
Persze. Engem például nem zavarna, főleg ha tudom, hogy betegség miatt van, de amúgy se.
2019. júl. 17. 18:00
 6/11 anonim ***** válasza:
74%
Mivel mint említetted betegség miatti gyógyszert szedsz amitől nagyobb az étvágyad 90% biztos, hogy steroid amitől átmenetileg megnő az étvágyad és az arcod is ki fog kerekedni elég rendesen, de mindkettő elmúlik. A betegséged nem tudom milyen jellegű/mennyi ideig tartanak a kezelések de amint tudsz kezdj el sportolni és meg sem fog látszani, hogy volt valami. A randizás miatt meg ne aggódj mert aki nem képes megérteni, hogy ez átmeneti azzal nem is érdemes csinálni semmit. 2-szer voltam leukémiás és kellett ilyen gyógyszereket szednem tehát tudom miről beszélek
2019. júl. 17. 18:52
 7/11 anonim ***** válasza:
54%
Ja és valaki írta előttem, hogy zöldségeket meg ilyeneket egyél. Hagyd a francba. Majd ha szükséges ráérsz diétázni ha meggyógyultál
2019. júl. 17. 18:53
 8/11 anonim válasza:

Igen van esélyed.

Ne foglalkozz azzal hogy a kezelés miatt hízol hiszen ha vége ezen tudsz változtatni ha akarsz. Ismerkedj nyugodtan mert ha tetszel neki ducibban akkor a jelenleginél kicsit ducibb alakod sem fogja annyira zavarni. Az ismerkedés elején mond el neki hogy van ez a dolog amiinek a kezeléséstől hízni fogsz. Ha megérti akkor hajrá tovább, ha nem akkor pedig viszont látásra.

Mindenképp érdemes az elején erről beszélni mert később csak nehezebb és eaetleg fájdalmasabb lesz.

Sok sikert és szerencsét! :)

2019. júl. 18. 09:00
 9/11 anonim ***** válasza:

Szia! Duciimádó férfiként vissza tudom igazolni, amit az előző válaszadó mondott. Én pl. imádom a nagyon husis lányokat, ezért nem lenne baj, ha hízol, akármennyit fölszedhetsz, persze azért annyit ne, hogy komoly egészségügyi problémád származzon belőle.. Sok barátnőm hízott meg eddig, ezek jó része még csak nem is betegség miatt :)

Ha szeretnél beszélgetni róla, írj privit.

2019. júl. 18. 09:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Elég sokunknak a ducik jonnek be, es gyaltalan nem baj ha hizik a lwny randizas kozben. Sot lehet meg jobban bejonnel nekunk :) 18f
2019. júl. 19. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!