Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Introvertáltabb, zárkózott...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Introvertáltabb, zárkózott fiúként hol tudnék hasonló lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

Ahogy észrevettem, a nagyon extrovertált és eléggé beszédes emberek mellett én nagyon csöndben vagyok inkább "hallgatok". De ha valaki kevésbé beszédes azokkal sokkal jobban elvagyok, és meg tudok nyílni. Eddig 2 próbálkozásom volt lányokkal, az egyik hasonló volt mint én, a másik eléggé társasági ember volt. A másikkal nem ment a beszélgetés, mivel nem tudtam rendesen megnyílni és magamat adni.

Mivel tudom,hogy általában az introvertáltak kisebb körökben mozognak, mivel én is, ezért semmi ötletem sincs. Hozzám nagyon sok türelem kell minden téren, emiatt nem sokan szoktak barátként se kedvelni, akik meg igen, velük szoros a kapcsolat :D

20/f

2019. júl. 13. 14:31
 1/7 anonim ***** válasza:
41%
Á, inkább gyere lolozni
2019. júl. 13. 14:53
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Kockulást javaslom, nem alfaként nincs sok esély
2019. júl. 13. 14:56
 3/7 A kérdező kommentje:
Ez nem megoldás :D Max unaloműzésnek, de jobb fotózni és országot járni :D
2019. júl. 13. 15:18
 4/7 SIDLER22 ***** válasza:

Én is ezt szoktam csinálni. Inkább fotózok egyedül vagy az egyik haverommal akit legalább kicsit érdekli a fotózás.

Kérdésre válaszolva:

Talán valamilyen gagyi randomchat oldalon (anotalk). Lehet néha találni normális teremtményeket is.

2019. júl. 15. 17:59
 5/7 A kérdező kommentje:
Anotalkot próbáltam, sajna nagyon rossz tapasztalataim vannak vele, 1 emberrel tudtam normálisan beszélgetni. Online nekem nem megy, megnyílni csak személyesen tudok.
2019. júl. 16. 00:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én teljesen megértelek. Lányként én is nagyon-nagyon visszahúzódó, társaságban csendes ember vagyok, aki nagyon lassan, nehezen nyílik meg másoknak. Még családi körben sem nagyon tudom elengedni magam, kivéve talán a legközelebbi rokonok között. Ezenkívül elég nehéz természet vagyok, ezt a szüleim tudják igazolni. :D Szóval, tényleg nem egyszerű így ismerkedni, ha az ember ennyire kilóg a sorból és különbözik másoktól. Én 2-3 évvel ezelőtt megismertem pár embert erről az oldalról és egész jó haverságok, barátságos születtek és napi szinten tartottuk a kapcsolatot Messengeren. Egyikükkel még találkoztam is egyszer, bár az végül nem alakult túl jól, kiderült, hogy nagyon különbözünk egymástól, sokkal jobban, mint gondoltam, pedig alapból érzékeltem, hogy teljesen más érdeklődési körrel rendelkezünk. A találkozást követően csökkent a beszélgetéseink száma, valószínűleg ő is érezte, hogy nem igazán tudtunk mit kezdeni egymással. És a többi levelezőtársammal is mostanra mondhatni teljesen megszakadt a kapcsolatom. Úgyhogy, személyes ismerettség nélkül nem hiszem, hogy fent lehet tartani egy barátságot, mert egy idő után mindenki valós kapcsolatokra vágyik, teljesen jogosan. Az internetes ismerkedéssel kapcsolatban tehát ilyen vegyes tapasztalataim vannak, egy darabig jól elbeszélgetünk, aztán szép lassan leépül a dolog. Sajnos élőben semmiféle emberi kapcsolatot nem tudok felmutatni, mindig is szociális analfabéta voltam, egy szerencsétlen, aki ha tehette inkább mindig elkerülte a társaságot, csak hogy ne égesse be magát. De bízom benne, hogy ez még változhat. 18/L
2019. júl. 16. 18:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Én is ezen vagyok, mindig is kb erőltettem a személyes dolgot, mert akkor kb nem ismerem az embert. Neten próbáltam, abból lett egy barátság, de az kisiklott úgy ahogy volt 1 év után sajna, pedig kb 10 percre laktunk egymástól.
2019. júl. 16. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!