Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Introvertáltabb, zárkózott fiúként hol tudnék hasonló lányokkal ismerkedni?
Ahogy észrevettem, a nagyon extrovertált és eléggé beszédes emberek mellett én nagyon csöndben vagyok inkább "hallgatok". De ha valaki kevésbé beszédes azokkal sokkal jobban elvagyok, és meg tudok nyílni. Eddig 2 próbálkozásom volt lányokkal, az egyik hasonló volt mint én, a másik eléggé társasági ember volt. A másikkal nem ment a beszélgetés, mivel nem tudtam rendesen megnyílni és magamat adni.
Mivel tudom,hogy általában az introvertáltak kisebb körökben mozognak, mivel én is, ezért semmi ötletem sincs. Hozzám nagyon sok türelem kell minden téren, emiatt nem sokan szoktak barátként se kedvelni, akik meg igen, velük szoros a kapcsolat :D
20/f
Én is ezt szoktam csinálni. Inkább fotózok egyedül vagy az egyik haverommal akit legalább kicsit érdekli a fotózás.
Kérdésre válaszolva:
Talán valamilyen gagyi randomchat oldalon (anotalk). Lehet néha találni normális teremtményeket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!