Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti szívesen megismerkednétek olyan lánnyal, aki néha iszik, szereti a sör ízét, néha cigizik, és néha füvezik is? 17/L
22
Érdekes, seemit nem tudsz rólam, nem tudod, a céljaimat, a vágyaimat, a gondjaimat, a gondolataimat, de abból, hogy néha csinálom a felsorolt hármat te rögtön levágtad, hogy értéktelen vagyok...
Azért tettem fel a kerdést, mert sokak szerint, egy nő nem cigizhez, nem ihat, nem füvezhet, mert az nem nőies.
Haha, de jó, hogy előkerült a kérdés, akkoriban összejöttem volna, mostmár nem jönnék össze ilyen lánnyal. 25#os elég jól leírta a dolgokat.
Viszont nem az miatt nem jönnék össze, mert értéktelen, ezt nem ítélhetem meg, csak mert ilyen fölösleges dolgokat használ.
Én a cigi miatt nem jönnék össze. Tudod kérdező, vagy aki ezt olvassa, nincs undorítóbb dolog annál, mint egy cigis emberrel smarolni. Volt már egy 10/10es csaj, akiért nagyon odavoltam, adódott az alkalom és a csóknál rendesen a kedvem is elment tőle, szóval inkább nem is csokoltam őt, csak a testét meg a többi dolog 😅 de ha a csóknál maradok lehet be is hányok. Ugyanúgy voltam masik lányokkal is, egyszerűen qrvarossz íze van, meg lent is rossz, nem tudják elképzelni, de nagyon megváltozik és nagyon nem előnyösre. Szóval ez a cigi, SZÁMOMRA élvezhetetlenné teszi a szexet, azért írtam naggyal, mert nekem teszi, másnak attól még lehet jó. És akkor jön a másik füst, ami még büdösebb 😂😂 hát nem is tudom. A hébe hóba elszívok dolog nem lenne rossz, de én inkább hagynám, mert tudom hogy idegesítene a szex, mikor érzem rajta a cigit. Szóval ezért nem, a másik meg most még csak itt ott, aztán már havi egy, aztán kettő, aztán hetente és így tovább. Boldogabb vagyok olyannal, akinek nincs semmilyen függősége, ahogy nekem sincs.
A néha ivás meg olyan, hogy tudja e mi az a mérték? Legkönnyebben lépnek félre a nők az alkoholtól :) aztán a legkönnyebb rávágni, hogy nem emlékszem mi történt. Szörnyű ez a világ :D tudatmódosítókkal kell élni egyeseknek, hogy valami örömüket leljek az életben :D őszintén sajnálok minden ilyen embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!