Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti szívesen megismerkednétek olyan lánnyal, aki néha iszik, szereti a sör ízét, néha cigizik, és néha füvezik is? 17/L
Figyelt kérdés
2019. júl. 13. 14:07
12/30 anonim válasza:
Osszejonnek ha tenyleg nem fuggo es en ertek le tudja tenni a cigit meg a drogot. Alkohollal nincs gond itt ott en is megiszom a magamet, de ha minden hetvegen inna az nem tetszene.
Viszont, ha nem tenne le ertem akkor nem jonnekk vele ossze
15/30 anonim válasza:
A cigit annyira nem bírom, de ha mértékkel iszik és füvezik akkor semmi gáz. Nem tudom mit vannak az emberek annyira a fű ellen. Ugyan az mint a sima dohány, csak jobb érzés. :D Hozzáteszem nem vagyok füves, egyszer elszívtam két szálat haverokkal. :D 17f
16/30 AttilaLIX válasza:
Heti 2 sör egészséges,de a bagó,meg a drog MÉREG ! Esetedben,mivel gyerek lény vagy, sör is méreg !
17/30 anonim válasza:
Személyiséged milyen? Mert inkább az számít.
Az, hogy néha ilyen termékekkel élsz, nem bajos. Te is tudod magadról, mi tud boldoggá tenni, mi tud lenyugtatni, ha ez így neked jó, egészségedre.
(Ui.: énis füvezek ritkán, cigizek néha és sörözök néha.)
17/F
20/30 anonim válasza:
Rögtön három függőségnek is a lehetősége! Ki ne akarna egy ilyen párt? ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!