Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lánynak tényleg kell "húznia a fiú agyát", hogy fenntartsa az érdeklődést?
Személyes tapasztalaton alapul a kérdés, megerősítést és megcáfolást ugyanúgy elfogadok.
Eddigi 19 évem során azt vettem észre, hogy ha egy fiúnak nyílvánvaló, hogy nem kaphat meg csak úgy, és kicsit emiatt "magasabb ranglétrára" kerültem, mert a fiú fut utánam, akkor a fiú még jobban keresett, vágyott a figyelmemre...
De mikor már az ismeretség elején kinyílvánítottam az érdeklődésemet, és én is kerestem a fiú társaságát... a fiúk mintha "belenyugodtak volna", hogy áh ezt bármikor meglehet kapni, nyugodtan le lehet szarni, mert ha úgy van, akkor amúgyis szökik...
Lehet kicsit radikálisan fogalmazok, de próbáltam röviden éreztetni a két helyzetet.
Tényleg kíváncsi vagyok a ti véleményetekre.
Én tapasztaltabb srác vagyok és elmondom,hogy én ,ill.a legtöbb srác mit szeret.
A kettő között,amit leírtál.
Légy érdeklődő,légy elérhető,de ne add könnyen magad. Ha az elérhetetlent játszod,ott fognak hagyni,JOGGAL.
Soha ne fogadj el "a lányoknak ezt kell tenniük ahhoz, hogy..." jellegű tanácsokat.
Ilyen nincs, a világ egyénekből áll össze, akiknek más és más az érdeklődése, a vágyai, a párkapcsolati hozzáállása.
Bizonyos trófeavadász típusokra lehet, hogy ez hat, de általánosan nem igaz, nem érvényes.
Remélem, majd egyszer kinövöd a dedós játszmázást.
Tudod, akinek csak trükkökkel tudod fenntartani az érdeklődését, az annyit is ér. Akit meg tényleg érdekelsz, annak nem fognak bejönni a játszmák. Sokkal inkább, ha magadat adod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!