Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A lánynak tényleg kell "húznia...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lánynak tényleg kell "húznia a fiú agyát", hogy fenntartsa az érdeklődést?

Figyelt kérdés

Személyes tapasztalaton alapul a kérdés, megerősítést és megcáfolást ugyanúgy elfogadok.

Eddigi 19 évem során azt vettem észre, hogy ha egy fiúnak nyílvánvaló, hogy nem kaphat meg csak úgy, és kicsit emiatt "magasabb ranglétrára" kerültem, mert a fiú fut utánam, akkor a fiú még jobban keresett, vágyott a figyelmemre...

De mikor már az ismeretség elején kinyílvánítottam az érdeklődésemet, és én is kerestem a fiú társaságát... a fiúk mintha "belenyugodtak volna", hogy áh ezt bármikor meglehet kapni, nyugodtan le lehet szarni, mert ha úgy van, akkor amúgyis szökik...

Lehet kicsit radikálisan fogalmazok, de próbáltam röviden éreztetni a két helyzetet.

Tényleg kíváncsi vagyok a ti véleményetekre.

2019. júl. 5. 09:34
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
...meg mást is. :)
2019. júl. 5. 09:39
 2/10 A kérdező kommentje:
Annyira tudam, hogy valaki ezt be fogja vágni:))
2019. júl. 5. 09:42
 3/10 anonim ***** válasza:
Az ilyeneknek csak azért kell valaki, hogy legyen. Megszerzik, aztán pont annyit tesznek érte, hogy megmaradjon, ha jön a jobb akkor azzal próbálkoznak, ha nem jön össze marad az előző, ha igen akkor repül. Ez nagyon nem jó így, de te is tehetsz ellene. Nem kell azonnal összejönni mindenkivel. Aki komolyan gondolja az hagy időt, hogy megismerjétek egymást, megvár. Aki türelmetlen, az nem gondolja komolyan.
2019. júl. 5. 09:48
 4/10 anonim ***** válasza:
Én ugyanezt ezt tapasztaltam csak fordítva... Az a srác akinek egyértelműen bejövök egyáltalán nem érdekel akinek meg -tökre nem az igen. Persze nem azért mert hogy majd akkor foglalkozom azzal akinek tetszem ha épp szükségek lesz rá ilyenről szó sincs. Sőt így végig gondolva nem is ugyanaz. Viszont én azt a "taktikát" alkalmazom ha lehet így nevezni hogy próbálok jeleket is adni és nem is és valahogy úgy csinálni néha mintha nem érdekelne az aki érdekel mert pont ahogy leírtad ha csak szimplán elmondod mi van akkor nem sok jövőtök van együtt. Uhh remélem érthető lett.😅
2019. júl. 5. 10:32
 5/10 anonim ***** válasza:
98%

Én tapasztaltabb srác vagyok és elmondom,hogy én ,ill.a legtöbb srác mit szeret.

A kettő között,amit leírtál.

Légy érdeklődő,légy elérhető,de ne add könnyen magad. Ha az elérhetetlent játszod,ott fognak hagyni,JOGGAL.

2019. júl. 5. 10:37
 6/10 anonim ***** válasza:
98%

Soha ne fogadj el "a lányoknak ezt kell tenniük ahhoz, hogy..." jellegű tanácsokat.

Ilyen nincs, a világ egyénekből áll össze, akiknek más és más az érdeklődése, a vágyai, a párkapcsolati hozzáállása.

Bizonyos trófeavadász típusokra lehet, hogy ez hat, de általánosan nem igaz, nem érvényes.

2019. júl. 5. 11:04
 7/10 anonim ***** válasza:
97%

Remélem, majd egyszer kinövöd a dedós játszmázást.

Tudod, akinek csak trükkökkel tudod fenntartani az érdeklődését, az annyit is ér. Akit meg tényleg érdekelsz, annak nem fognak bejönni a játszmák. Sokkal inkább, ha magadat adod.

2019. júl. 5. 11:21
 8/10 anonim ***** válasza:
91%
Egy kicsit igen. Ha egy lány teper a fiúért akkor a fiú nem fogja nagyra tartani.
2019. júl. 5. 13:24
 9/10 anonim ***** válasza:
96%
Hát ha én azt látom, hogy le se szarsz, nem erőltetem. :D Az agyhúzást inkább kapcsolaton belül csináld, és igen, utána másfajta húzás is legyen belőle... :D
2019. júl. 5. 14:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Kölcsönös érdeklődés, keresni a másikat, beszélgetni vele, mindkét fél részéről kelendő nincs mit vagy kellő dolog húzni
2019. júl. 7. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!