Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, titeket zavar, ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, titeket zavar, ha egy lánynak ennyire kövér lábai vannak?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Híztam mostanában és eléggé megnőttek a combjaim, lábaim. Felül viszonylag vékony vagyok, de attól félek, már kicsit túlzás ahogy a lábaim kinéznek. Fiúk, mit gondoltok? Zavaró?

2019. júl. 4. 15:04
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem okes, nem mondanam kovernek a labad. 18f
2019. júl. 6. 00:44
 22/29 anonim ***** válasza:
44%

Jól áll neked.

Meg nekem is. ;)

2019. júl. 6. 06:53
 23/29 anonim válasza:
34%
Nem zavaró. Ez még rendben van. Tovább hízni viszont nem nagyon kéne.
2019. júl. 7. 18:29
 24/29 anonim ***** válasza:
27%

Szerintem tök formásak a lábaid!;)

F.

2019. júl. 7. 22:34
 25/29 anonim ***** válasza:
17%
Hízhatsz még kicsit nyugodtan.
2019. júl. 8. 07:52
 26/29 anonim ***** válasza:
24%
Izgató vagy!
2019. júl. 8. 09:16
 27/29 anonim válasza:
31%
koplalni kell de még így lehet szép estéd, ha nem vagy válogatós,( én nem vagyok!)
2019. júl. 24. 00:00
 28/29 anonim ***** válasza:
67%
Rettentően sok, de nálam nem csak a láb terén. Egyértelműen zavar, főleg hogy a nagyon vékony alak az ideálom. Csúnya ezt mondani, lehet felszínes vagyok: de nálam kizáró ok. És túl egészségesnek se tűnik
2019. júl. 24. 00:20
 29/29 anonim válasza:
39%

kedves kérdező, ne hidd el, hogy ez rettentően sok lenne, akár kinézet, akár egészség szempontjából. semmiképp ne kezd koplalásba, csak azért, mert itt azt ajánlották (nem tudom, hogy egyeseknek a felelősségérzete ilyenkor hol van?).

szokott néha dagadni a lábad, amikor többet állsz vagy ülsz, illetve nagy melegben? mert annyi azért látszik a lábadon, hogy esetleg ödémásodásra hajlamos vagy. ha vannak hasonló problémáid (de egyébként is, a biztonság kedvéért) meglátogatnék egy orvost, hogy mit szól hozzá, esetleg nyirokmasszázzsal tudnak segíteni.

2019. aug. 12. 00:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!