Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavar, ha egy lánynak ennyire kövér lábai vannak?
Figyelt kérdés
Híztam mostanában és eléggé megnőttek a combjaim, lábaim. Felül viszonylag vékony vagyok, de attól félek, már kicsit túlzás ahogy a lábaim kinéznek. Fiúk, mit gondoltok? Zavaró?
2019. júl. 4. 15:04
11/29 anonim válasza:
Mi lesz veled 40 évesen? Gyerekek után? Nézz végig a buszmegállókon, 10-ből 9 legalább ennyire el van hízva mint te. Ne hanyagold el magad, pasit mindig fogsz találni de az egészségedet nehezebb megőrizni, pláne ha már most túlsúlyos vagy, tiniként. Tessék egészségesen táplálkozni és mozogni!
12/29 anonim válasza:
Ha nagyon zavar, akkor mozogj és diétázz.
Egyébként mi van a bokádon? :o
14/29 anonim válasza:
Fentebb egy kis pocaktól eltekintve nem látok kivetnivalót, de eléggé lehet látni, hogy nem arányosan, hanem a lábadra hízol. Fentebb hiába oké, lentebb, a lábak vastagsága már zavarna.
16/29 anonim válasza:
Egyetértek az utolsóval. Szerintem nem gáz, jól nézel ki, ne aggódj emiatt :). Szívesen beszélgetnék, ha te is benne vagy.
17/29 anonim válasza:
11. Válaszoló biztos megvan elégedve az alakjával..
Szerintem semmi baj az alakoddal, nekem pl osszeér a felső combom és a csípőm vastagabb mint a derekam.. Nem tudok vele nagyon mit csinálni, edzeni nehéz rá..
magasderekú nadrágot hordok mert zavar a csípőnadrág ahogy áll rajtam
162 cm 54kg
19/29 anonim válasza:
Tiniként akkor se normális hogy már most ekkora.véleményt kérdezett és én elmondtam. Az egészség senkit nem érdekel, csak a kinézet?
20/29 anonim válasza:
Ízlés kérdése!Speciel én soha nem szerettem a magyon vékony lányokat sőt a tőled kicsit ducibbakra bukok,akiknek szép az arcuk.Valahogy ez vonz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!