Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam a tudtára, hogy jobban megismerném?
Figyelt kérdés
Dolgozom egy helyen, diákmunka, nem nagy meló, és sokat nem is járok. Van egy "fönök", lehet kábé 25-26 éves. Nekem nagyon tetszik, kinézetre, személyiségileg, mindenhogy. A gond az, hogy fiatalabb vagyok nála bőven, és keveset is dolgozok. Eddig még biztos nem keltettem fel a figyelmét, hogy tehetném, hogy ne nézzen gyerekesnek? (gondolok itt arra, hogy ne írjak rá Facebookon, hogy teccel járjunk, abból már kinőttem)2019. júl. 1. 16:41
11/15 anonim válasza:
#12: Akkor válaszolok. Sehogy. Gyerek vagy. Ő felnőtt. A viselkedésed szégyentelen (lenne),és normális korod beli fiúnak ilyen gondokodásmóddal nem kellenél. Hová ragozzam még,hogy eljusson a rózsaszín ködön át a központi idegrendszeredbe?
12/15 anonim válasza:
Ha akarna veled egyéb kapcsolatot is, nemcsak munkahelyit, akkor már réges-régen tett volna feléd lépéseket! Ez arra a kb. két hétre vonatkozik, amióta ismeritek egymást.
Olyan érzésem van, hogy tőlünk bátorítást, helyeslést vársz, pedig azt a többségtől nem kapod meg.
Javíts a helyesírásodon inkább: nem "teccel", hanem "tetszel", nem "veszesd", hanem "vezesd". Na magyarázd ki magad arra, hogy sietsz. Ne siess, és elküldés előtt mindig olvasd el, mit írtál le.
Ffi.
13/15 anonim válasza:
utolsó, ezek elírások, nem helyesírási hibák. (kérdező vagyok másik profilról, jöhet a lepontozás)
14/15 anonim válasza:
A "veszesd"-et elismerem elírásnak, de a "teccel"-t semmiképp. Valld be (csak magadnak), hogy tényleg nem elírás!
Ettől függetlenül - mások iránti tiszteletadás, ha elküldés előtt elolvasod, hogy mit is írtál valójában.
Kívánok szép napot és - kérlek - ne sértődj meg!
15/15 anonim válasza:
Hagyjuk,nem ez a lány a legélesebb kés a fiókban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!