Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magyarországon hol tudok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Levinemes kérdése:

Magyarországon hol tudok találkozni ázsiai lányokkal?

Figyelt kérdés

Ismerkedésre gondoltam

(Japán,Kinai vagy Tájföldire gondoltam elsősorban)

Az ázsiai center féle válaszokkal kíméljetek :D

2019. jún. 20. 09:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
68%
kínai áruház
2019. jún. 21. 20:15
 12/15 anonim ***** válasza:
Menj Pesten egyetemre, sok a külföldi.
2019. jún. 22. 11:46
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem akárhol ha itt élőkre gondolsz, turisták pedig értelemszerűen turisztikai célpontoknál akadnak.

Egyetemeken valóban több cserediák lehet, vagy pl. az Aréna plázában van sok kínai, valószínűleg odajárnak a környéken lakók.

2019. jún. 22. 13:53
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért szavaztátok le a 3-ast. Szegeden a cserepes soron olyan ázsiai orzságokból is jöttek árusok, ami nem is létezik :D Nem csak kínaiak vannak. Koreai, indiai, thaiföldi...török, orosz, grúz, stb...
2019. jún. 23. 23:07
 15/15 anonim ***** válasza:

utosó én mindegyikról hallottam :D

de amuyg ja egyetemek ott tényleg sok az ázsiai de pl budapesten lévő egyetemek és igen ázsia center eleve sok ott az ázsiai boltos... na meg west end arena plaza habár én nem vagyok budapesti és a westendben nem szoktam látni igen az arenában meg csak egyszer voltam és amikor láttam őket akkor pont nem érdekeltek csak ugy mint bármely átlagos nőt... de most már én is olyan barátnőt akarok!!!!!!

2019. júl. 4. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!