Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Titeket zavarna egy kapcsolatban az, ha a barátnőtök nagyon el van hízva?
Kéne monitorizáld, miből mennyit eszel, sok meglepetés érhet kalóriák szempontjából. Csak a hormonok hatására nem fogsz meghízni.
Alkalmazás: MyFitnesspal, keress rá.
Kérdésre válaszolva engem igen, sokat sportolok. Vannak olyan ducibb lányok, akik bejönnek, de a duci és kövér között rengeteg a különbség, valaki duci, de szuperül oszlik el a súly és jól áll neki.
Kérdezd meg hogy nem e tudna olyan gyógyszert felírni aminek nincs ilyen hatása. A barátnőm is szed gyógyszert de nem hízik meg tőle.
Egyébként vannak olyan férfiak, akik csak a kövérebb lányokat szeretik és nekik ez az ideáljuk.
#1: ez maximálisan igaz, viszont a pszichiátriai szereknél az önuralomra hivatkozni eléggé ironikus, ezek ugyanis pont a tudatra ható szerek. (És nem, a pszichiáter nem fog hormontartalmú gyógyszereket felírni, szóval szerintem kis tévedésben él a kérdező. Viszont rengeteg olyan antidepresszáns van, ami kihat az étvágyra. Bár egy magára valamit is adó pszichiáter ilyen esetben gyógyszert vált, ha látja, hogy a betege durván hízni kezdett.)
Engem egyébként nem a kilók tántorítanának el elsődlegesen, hanem az, hogy - a leírásod alapján - tudatmódosító szereken élsz.
Engem az zavarna, ha 100kg alatt lenne!
Jobb odabujni pihepuha csajszohoz!
Exem 152cm 110kg volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!