Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi miatt lehet, hogy nincs kapcsolatom? 18/L
Szerintem most még gimis vagy, nem tudom tervezel-e tovább tanulni, de érettségi után minden más lesz. Én is ugyanígy voltam mint te, egyszerűen nem értettem mi a baj, nálam csúnyább lányoknak is volt barátja, és nagyon zavart. Aztán egyetemre mentem és minden megváltozott. Ott az ember bekerül egy nagyobb, komolyabb szinten álló közösségbe (értsd nincs kiközösítés például, nem általános iskola alsó tagozat) És egyből lett egy nagyon nagyon jó barátom, akivel kb fél év után össze is jöttünk. Szóval ne idegeskedj, eljön mindennek az ideje, lehet hogy később, lehet hogy hamarabb, de ne aggódj, biztosan megtalálod azt, akit melléd rendelt a sors
U.i.: a sors biztosan nem azokat rendelte melléd, akik most privátot írtak neked :DD annak idején én is kiírtam egy kérdést, aztán beszéltem mással is, és kb ugyanazok írogatnak. Az ilyen elkeseredett banda, aki a való életben nem boldogul, és ide jár társt keresni, az élből off :DD Inkább örökké egyedül, halál szingliként, de akik írnak ilyenkor privátot az nagyon proli társaság, semmiképp se kezdj velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!