Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi miatt lehet, hogy nincs...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi miatt lehet, hogy nincs kapcsolatom? 18/L

Figyelt kérdés
Szóval. Nem vagyok antiszoc. Jó nem is vagyok egy hu de nagyon nyitott valaki, nem járok bulizni max nagyon néha házibuliba. (értsd voltam kb 2-szer xd) Kb jól kijövök a fiúkkal, tudok velük normálisan beszélni. És kb átlagosan is nézek ki, szóval így semmi baj nincs velem. Talán annyi (ha ez egyáltalán bajnak számít, habár nekem semmi bajom nincs vele) , hogy kicsik a melleim .-. Nem tudom ez mennyit számít a fiúknak..valaki azt mondja semmit valaki meg h azért számít...gondolom ez is fiúfüggő. A személyiségemet tekintve talán annyi baj lehet h elég gyerekes tudok lenni meg kicsit szétszórt. Volt már, hogy randiztam egy 21 éves fiúval de nagyon zavart, hogy idősebb nálam és folyton uralkodni próbált rajtam. Szóval azt hiszem a velem egyidős vagy kicsit fiatalabb fiúk jönnek be, habár ezt sem tudom biztosan mert kb semmi tapasztalatom nincs még .-. Igazából nem értem, hogy miért nincs kapcsolatom de borzasztó ez a magány. Már a húgomnak is van barátja (amúgy vele is tökre jól kijövök, szóval tényleg nem az a baj, hogy megkukulok fiúk társaságában). Tudnátok tippeket adni, hogy mit tehetnék és min változtassak esetleg? Vagy h egyáltalán mitől lehet, hogy nincs még barátom?

2019. jún. 13. 23:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem most még gimis vagy, nem tudom tervezel-e tovább tanulni, de érettségi után minden más lesz. Én is ugyanígy voltam mint te, egyszerűen nem értettem mi a baj, nálam csúnyább lányoknak is volt barátja, és nagyon zavart. Aztán egyetemre mentem és minden megváltozott. Ott az ember bekerül egy nagyobb, komolyabb szinten álló közösségbe (értsd nincs kiközösítés például, nem általános iskola alsó tagozat) És egyből lett egy nagyon nagyon jó barátom, akivel kb fél év után össze is jöttünk. Szóval ne idegeskedj, eljön mindennek az ideje, lehet hogy később, lehet hogy hamarabb, de ne aggódj, biztosan megtalálod azt, akit melléd rendelt a sors

U.i.: a sors biztosan nem azokat rendelte melléd, akik most privátot írtak neked :DD annak idején én is kiírtam egy kérdést, aztán beszéltem mással is, és kb ugyanazok írogatnak. Az ilyen elkeseredett banda, aki a való életben nem boldogul, és ide jár társt keresni, az élből off :DD Inkább örökké egyedül, halál szingliként, de akik írnak ilyenkor privátot az nagyon proli társaság, semmiképp se kezdj velük.

2019. jún. 16. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!