Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Nektek mi kell? Mit kerestek egy férfiban? (vigyázat, a magyarázat hosszú! )
Mindenekelőtt le szeretném szögezni, hogy a kérdésem eléggé keserédes hangvételű lesz, ezért előre is szeretnék elnézést kérni! Alapjáraton egyáltalán nem ilyen stílusú vagyok, csak felgyülemlett most már bennem a sok kudarc és nem tagadom, ideges vagyok ettől.
Tehát, feltenném a kérdést hozzátok, tisztelt hölgyek, hogy nektek mi kell ahhoz hogy megtetsszen nektek egy férfi, és párotoknak válasszátok?
Csak mert én így már kb. 5 év próbálkozás és számtalan stíluspróbálgatás után kezdem azt hinni, hogy ti tényleg csak a pénzre mentek, már bocsánat.
Mindig igényes vagyok, adok a külsőmre, nem vagyok túlságosan kigyúrt, de eléggé fittnek mondható testalkatom van. Divatosan öltözködöm, de nem viszem túlzásba (tehát nem megyek át a piperkőc kategóriába).
Próbáltam már udvarias lenni, nem volt jó. Próbáltam már bunkó lenni, nem volt jó. Ha a kettő keverékét próbáltam, az se volt jó! Ha önmagamat adtam, az sem volt jó, szóval ezt a sablon szöveget hogy "jajj add önmagad!" kérlek hagyjátok!
Az az igazság, hogy mindig, de tényleg mindig, csak barátként tekintenek rám a lányok. Amit nem igazán értek mert mint mondtam én már tényleg próbáltam mindent, voltam kedves, voltam rámenős, voltam "macho", és nem, nem működött egyik sem. Mert hogy "számukra én csak egy barát vagyok, semmi több".
Tényleg, ne sértődjetek meg, de rendesen frusztrál hogy én 5 éve képtelen vagyok párt találni magamnak, mindeközben olyan suttyó bunkó tapló paliknak vannak gyönyörű barátnőik, akik kb. emberszámba sem veszik a nőket. Egyik osztálytársam is például 3 éve párkapcsolatban van egy egyébként nagyon szép és aranyos lánnyal, de a srác kb. minden hétvégén megcsalja és ezzel még dicsekszik is a haverjainak...kérdem én, kedves nők, ilyen palik kellenek nektek? De ha egy férfi meg tényleg rendes, kedves hozzátok, figyelmes, jó a humora, külsőleg sincs semmi gond vele, akkor kioffoljátok? Nem gáz ez egy kicsit? Lehet túl maradi és egyszerű gondolkodású vagyok, de ha én nő lennék, akkor nekem például az olyan férfiak jönnének be akik udvariasak, figyelmesek, igényesek, kedvesek, és humoruk is van. Nem pedig az olyanok akik buták mint a föld, taplók, bunkók, és emellé még meg is csalnak. Jaa, de perszeee, ők az "alfahímek", az igazi férfiak, ők kellenek, ugye?
Arról nem is beszélve hogy némelyikőtöknek irreálisak az elvárásai. Ismét csak egy osztálytársamat tudom példának felhozni (noha rajta kívül már számtalan más lánynál is találkoztam ilyesmivel). 18 éves a leányzó. Ő elmondta, hogy neki olyan férfi kell, aki, idézem: "legyen tapasztalt, tehát legyen már túl több párkapcsolaton, lakjon közel hozzám, legyen kocsija, vigyen ide-oda, legyen figyelmes, de ne túl kedves, legyen igényes de ne túlzottan hiú, legyen sportos, és még vagy kb tíz dolgot felsorolt. Mindezt egy olyan lány mondta aki kb. még az élethez is buta. Elvárások azok vannak dögivel, de mindezekért cserébe nyújtani is valamit, na az már smafu.
Igen, most valószínűleg sokaknak egy unszimpatikus emberként jövök le az írásom alapján, de higgyétek el én tényleg nem szoktam így "kitörni". Csak kezdek már totálisan kiábrándulni és belefáradni ebbe az egész társkeresés dologba. Ismétlem, 5 éve próbálkozom, tehát már jó ideje, és kb minden lehetséges opcióval próbálkoztam már. Arról már nem is beszélek, hogy online társkeresésnél a nők többsége arra sem veszi a fáradtságot hogy visszaírjon egy szépen megfogalmazott, egyáltalán nem sablonos üdvözlő üzenetre.
Nos, tehát felteszem a kérdést: mi kell egy nőnek ahhoz, hogy megtetsszen neki egy férfi, és akár még párjának is válassza?
Könyörgöm, az olyan sablon dolgokat mint "csak add önmagad és majd jön" hagyjuk!
Köszönök szépen előre is minden választ, és azt is hogy elolvastátok! Akinek nem inge...
21/F
# 10/10
Aki nem ismer annak szemében lehetsz bármilyen.
A másik meg az , hogy vannak több személyiséggel rendelkező emberek és nem pszichopatákra gondolok.
Amúgy elárulok egy nagy titkot, általában akibe szerelmes leszel majdnem az összes felállított pontjaidat dönteni fogja mint a dominó. Az esetek többségében az ellentétek vonzzák egymást ahogyan a fizikában ! Az ellentét alatt nem azt értem , hogy akkor egyből egy analfabéta vagy teljesen csúf ember fog bejönni, de lesznek nagy ellentétek és lesz 1 olyan pont ami mind2 embert érdekelni fogja, elvégre tanulni is jó a másiktól.
Kedves 10-es!
Ez a másnak tűnni akarás szerintem baromság. Nyilván mikor egy ember udvarol például egy másik embernek, akkor azért igyekszik úgy viselkedni, hogy az imponáljon a kiszemeltnek. Tehát nyilván nem fogja teljesen önmagát adni, valamilyen szinten megjátssza magát.
Szokták mondani, külső megfog, belső megtart. Én is ehhez tartom magam.
Illetve; a személyiséged változtatása a legrosszabb dolog. Ha egy lány látott már udvariasnak, bunkónak, kettő keverékének és még önmagadnak is, akkor egyetlen dolog, amire gondolni fog, az az, hogy kiszámíthatatlan vagy. Én egy "stílust" tartanék meg. (És amit utálsz hallani; hogy add önmagad)
Egyébként önmagad alatt mit értesz? Akkor milyen vagy? (Bocsánat nincs bennem rossz szándék)
Tizennégyes vagyok.
Ez fura... Nekem az álmom lenne egy ilyen pasi. És nem csak nekem, sok másik nőtársamnak is. Ismerkedj máshol, lehet hogy nem te, hanem a környezeted rossz.
Annyi hibám van talán, hogy néha kicsit szégyenlős vagyok. De a haveri társaságban pl. én vagyok az egyik fő humorforrás szóval egy idő után ha "megnyílok" úgymond akkor viszont egyáltalán nem vagyok szégyenlős.
Ami a környezetemet illeti, igazából tényleg már elég sok "féle" lánynál próbálkoztam, különböző rétegekből, ha lehet így fogalmazni. Szóval kétlem hogy a környezet lenne a baj.
Köszönöm a válaszodat amúgy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!