Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ha így írna rátok egy lány?
Szóval az a helyzet,hogy kb 1 éve vagy kicsit több első látásra beleszerettem egy srácba. Azóta sajnos csak 2-szer láttam és semmilyen interakció nem történt köztünk. Egyébként követem őt az instagramon és rendszeresen figyelem,hogy mi történik vele. Ez lehet,hogy picit parán hangzik hogy úgymond stalkolom őt. De lassan megőrülök. Annyira szeretném megismerni őt végre valahára. Szerintem lenne is közös témánk. Elsősorban srácoktól kérdezném,hogy mennyire lenne nektek fura ha egy lány rátok írna csak úgy instagramon ismerkedés céljából. Egyéb tanácsot is szívesen elfogadok vagy ha valakit érdekel üzenetben mesélek még.
18/L
Hát elég béna szöveg volt.
" Szia. Lenne kedved ismerkedni?" Vagy lehet beszélgetni-t írtam.
Ez nulla, ilyen "szöveggel" nem érdemes próbálkozni. Várd ki amíg olyat posztol, amiről eszedbe jut valami félig értelmes, releváns dolog, akkor kell ráírni.
Na meg a legfontosabb, mennyire játszotok egy ligában külsőre, stílusra. Ő gondolom eléggé toppon van.
Ez pl nem tudom , mennyire jó:
"Szia, bocsi, hogy zavarlak; te nem a Marci vagy; a Lizának a bátyja, a Misinek a bulijából?" Ezt mindjá beírom a kérdésed alá is sztem, hátha jó. És akkor ez itt egy ilyen álkérdés; és akkor onnan már el lehet kezdeni beszélgetni, hogy "De akkor te honnan vagy nekem ismerős?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!