Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az utcai csajozás még működő...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az utcai csajozás még működő dolog?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

16 éves fiú vagyok, szeretnék kimenni az utcára ismerkedni, mindenki facebookon csajozik amit nem értek de én nem annyira használom és semmi kedvem ott ráirni lányokra.

Szerintetek ha kimennék az utcára idegen lányokat leszólitani például, természetesen nem,, szia mizu"-val még működne?

Esetleg akinek van benne tapasztalata szívesen meghallgatnám.

+ elsősorban a lányok véleményére vagyok kíváncsi hogy mit szólnának hozzá ha egy vad idegen oda menne hozzájuk beszélgetni :)

16/f

2019. máj. 30. 14:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
62%
Igen, mi FÉRFIAK, ezt is szoktuk. Nálatok gyerekeknél nem tudom, hogy mi a "menő".
2019. máj. 30. 14:29
 2/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ 1es.

Én kicsit éretebbnek tartom magam a koromnál, szóval velem nem lenne gond szerintem.

Csak nem tudom hogy a lányok tudnák e értékelni :)

2019. máj. 30. 15:53
 3/13 anonim válasza:
54%

Nekem egy régi ismerősöm mesélte, hogy egyszer a buszmegállóban ment oda egy lányhoz, hogy nagyon tetszik neki, aztán úgy összejöttek, hogy évekig együtt voltak.

Amúgy ha nem is tetszik 1-1 lánynak, ha odamész 100-hoz, abból csak beakadhat 1-2, nem? Úgy már értelmesebb a felvetés.

28F

2019. máj. 30. 22:57
 4/13 anonim ***** válasza:
Csak tarts magadnál lidokain kenőcsőt , mert pár pofon után jól fog jönni. :D
2019. máj. 30. 22:59
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

A semmiből érkező leszólítás és pszeudobeszélgetés tolakodó, rosszabb esetben félelmet vált ki.

A kapcsolatfelvétel a leszólítás előtt kezdődik, odafordulással, szemkontaktussal, testtartással; arról kell meggyőznöd, hogy megbízhat benned, nem kell félnie tőled, annak ellenére, hogy vadidegen vagy.

2019. máj. 31. 01:11
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Számoltam vele hogy akár rosszul is elsülhet, de csak lenne olyan akinek nem okoz problémát ha oda megyek beszélgetni :)

2019. máj. 31. 07:29
 7/13 anonim ***** válasza:
66%
Óvatosan, tehát nem lerohanó stílusban működik. Vannak kötelező körök, ezeket tetszik, vagy sem, le kell futni. Érezze a lány, hogy tetszik neked, de semmiképp se érezze ki a közeledési szándékot. Akkor jársz el helyesen, ha teljesen hétköznapi témával indítasz, és csak a beszélgetés végén kérsz valamilyen elérhetőséget.
2019. máj. 31. 18:49
 8/13 A kérdező kommentje:

7es, az eddigi legértelmesebb válasz :)

Köszönöm!

2019. máj. 31. 19:03
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez egy tök működö dolog lehet csak figyelj arra amit elöttem elmondtak. Volt már olyan hogy oda jött hozzám egy srác de olyan tolakodó és rámenős volt hogy otthagytam. Sok szerencsét.

16L

2019. jún. 2. 09:54
 10/13 anonim válasza:
Szerintem fogj bele bátran! Én nagyon örülnék neki ha oda jönne hozzám egy srác. Persze a duma a fontos ha nem fog meg amit mond vagy nagyon tolakodó akkor esélye sincs.Ha esetleg megteszik egy lány akkor keress rajta valmi olyat amiről tudsz beszélni pl. Marveles póló van rajta akkor kiinulásnak tök jó. (ha szereted a marvelt mert kulomben nem jó 😂) Remélm hogy tudtam segíteni, és sok szerencsét😊. 16/L
2019. jún. 2. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!