Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elcsábítani egy fiút?
Elvileg tetszik neki valaki. De tudom hogy abból úgyse akar semmit, nem olyan nagyon komoly. Mit tegyek hogy engem akarjon? Csábítási technikák?
Tudja hogy tetszik nekem
De a lényeg:olyan csajos trükkökre van szükségem, amikkel el lehet csábítani ehy fiút
Elcsábítani. És esetleg össze is jönni vele:D
Első: mi az hogy a tanulásra koncentrálni? Jól tanulok, jó az átlagom, és mindig megcsinálom, megtanulom amit kell. De miért kellene még pluszba a szabadidőmet is csak erre fordítani? Most vagyok kamasz, most vagyok szerelmes. És nem akarom a fiatalságomat arra pazarolni, hogy most azért tanulok, hogy dolgozhassak, aztán azért dolgozok, hogy legyen nyugdíjam stb... jó persze, ez az élet rendje,de nyilván nem csak ez. És az életem ezen területe rendben van, csak az adott témában kértem segítséget...
Ha elcsábítani szeretnéd, dobd ki mindened és nyomulj rá. Ha összejönnél vele, akkor tanuld meg az alap fogalmakat és viselkedést. Ha tetszik neki valaki, aki nem te vagy, akkor felesleges teperni.
"Mit tegyek hogy engem akarjon?"
Azt ne, amire most tanácsot kértél, mert ez nem így működik. Beszélgess vele, figyeld a reakcióit, hívd el valahova kettesben, aztán majd alakul, vagy nem.
Köszi szépen! Kár hogy nincs is közös baráti körünk, és fiatalabb nálam. De valamit kitalálok
Azért még jöhetnek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!