Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bika csillagjegyű fiút mivel lehet elcsábítani? Mik a gyengéi?
Akik csak arról tudnak írni, hogy a csillagjegyek hülyeségek, azok kérem ne írjanak. Én is tisztában vagyok vele, hogy minden egyes ember más és más. Viszont látok igazságot ezekben a dolgokban.
Előre is köszönöm a válaszokat!:)
18/L
Rég rossz, hogy ilyen baromságokat elhiszel.
Amúgy egy jó kis cida mindig bevalik.
Viszont nincs bennük igazság, de még csak lóhányásnyi se. 18 évesen azért már nagyon alja szint, ha ilyeneket benyelsz. No, mindegy. Megpróbálom túltenni magam azon, hogy még temérdek ilyen ember van és mind elsétál mellettem az utcán.
A lényeg, hogy ismerd meg, tudd, hogy mit szeret és azzal próbáld meglepni. Mondjuk, ami a fiúk esetében biztos úgy 99%-ban az a has. Engem is és sok barátomat is meg lehet fogni a hasunkon keresztül. Szóval tudj főzni. Egy jó pacal, vagy egy jó pörkölt nokedlival, amit te csinálsz és igazán jó, az akkor igen. 👌 De, ha van valami hobbija, akkor azzal is lehet a kedvében járni.
Szívesen!
Utolsó, nagyon szépen köszönöm!:D :)
Többiek, és részben az utolsó (bár te teljesen korrekten írtad le a véleményed) akkor is hinni fogok ebben, hogyha emiatt sokan elítélnek. Nem erre alapozok semmit sem, nem olvasgatom a horoszkópokat, egyszerűen csak látok benne igazságot. Azzal sincs gond, ha ti nem így gondoljátok, de szerintem azzal sem ha én így gondolom.
Esetleg várom olyan emberek válaszát is, akik hisznek az ilyesmiben.
Nem téged ítéllek el, hanem inkább az oktatást. A 21. században már illene megtanítani, hogy a földi életre mely égitestek, illetve mozgások vannak hatással. Amely csillagok a különböző csillagjegyek formáját adják, több millió, esetleg milliárd fényévnyire vannak tőlünk, a Földtől, nagyja lehet, hogy már el is pusztult, azok abszolút semmi hatással nincsenek ránk, de nem csak ránk, semmilyen más földi életre sem. Így teljes mértékben felesleges hinni olyan dologban, ami egyértelműen nem igaz. Én semmiben nem hiszek, realista vagyok, de sok hitet elfogadok. Elfogadom, ha valaki hisz Istenben, mert bár abszolút semmi bizonyíték, meg következtetés nincs rá, van rá esély, hogy mégis úgy volt, így azt mondom, hogy jó, legyen, higgy benne. De, ami egyértelműen parasztvakítás, mint a csillagjegyek, azt nem tudom elfogadni. Az embert nem bántom, mert mondom, ilyenkor az oktatásra haragszom, hogy minden baromságot tanítanak az iskolákban, de ilyeneket nem, pedig nagyon kéne.
A lényeg, hogy maradj kérdező a létező, tapintható dolgoknál, mert amúgy is, a fiúk agya úgy működik többnyire (mert a női és férfi agy között is van különbség), hogy az ekkora jellegű parasztvakításokat nem nyelik be. Sok embert ismerek, a lányok fele köbö hisz ebben, a fiúk közül még egyel sem találkoztam, aki hitt volna a csillagjegyekben. Tehát nagy valószínűséggel a te kiszemelted is így van ezzel, így jobban jársz, ha a valóságban maradsz és főzöl neki inkább valami finomat. :)
Előző vagyok. Még annyit hogy a kedvenc módszerük valahogy úgy néz ki hogy finom ellentmondásokkal operálnak azért hogy valamit tuti magadénak érezz a leírtakból: Például: A szűz nő
A szűz jegyű nő inkább nevezhető intellektuálisan erősnek, mint fizikailag. Kedves és nyitott személyiség vagy, de van egy olyan oldalad amit másoknak soha nem fedsz fel, és néha főleg stresszhelyzetben kijössz a sodrodból. Nagyon fontosak neked az érzelmek, de szexuálisan túlfűtött vagy, és rendkívül élénk a fantáziád. Sokféle téma érdekel, tájékozott vagy, de inkább humán beállítottságú, egy szép verssel, vagy egy sokatmondó, mélyértelmű idézettel lehet igazán megérinteni a lelked.
Többnyire igyekszel optimista lenni, de azért néha te is elcsüggedsz, mert már sokmimdenen keresztül mentél az életben.
Ha megtalálod a társad mindent megteszel hogy a kapcsolat jól működjön és boldogok legyetek együtt. De ha úgy látod a dolog nem működik jobbnak látod kilépni a kapcsolatból és alkalmasabb partnert keresel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!