Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hogyan tudnám felhívni magamra a figyelmét, esetleg elcsábítani?
Bahhh... Vagy nem érdeklődik már feléd vagy azt hiszi hogy te pattintottad le. Ha tényleg beszélgető viszonyba voltatok/vagytok akkor szerintem kettesbe rákérdezhetsz célratörekvően s egyenesen, hogy kedvel-e.
Sok olyan kapcsolatnak voltam tanuja, hogy egyik fél se lépett semmit, mikögbe tévhitbe kikerülték egymást... Ezért kell kinyitani szánkat/felemelni a seggünket... Ha mi barátok közt nem dumáltuk volna el hogy ki mit érez s nem avatkoztunk volna bele nem lennének most se együtt.><
Szóval ha kedveled tudd meg mit érez, vannak e érzelmei irántad, s nem e lekoppintásként élte meg.
Köszönöm a válaszokat!
Gondoltam ilyesmire, hogy megkérdezem tőle, de mindig társasággal vagyunk kint, úgy meg nem nagyon akarom elhívni beszélgetni, nem akarom, hogy félreértés legyen, vagy ilyesmi.
Nem akarsz tenni semmit, de egyértelműen lepattintásnak tűnő dolgot csináltál. Mit vársz szegény gyerektől? Nem akar nyomulni szerintem. Egyszer elhívott, te szrrtál rá, bármi miatt is, ha akartál volna, mentél volna, el lehet napolni bármit, amúgy is ez a tanulás duma nagy kamu. 1-2 órája mindenkinek van, csak arra amire szán.
Oké, nem akarod, hogy félreértés legyen... Kik szemében? A barátok? Miért az érdekel hogy ők mit gondolnak?
Jó, én megértem, hogy félsz, akkor ott van közösségi oldal, ott is elkezdhetsz vele megint beszélni. Figyi, ő megtette az első lépést... Valamit már neked is tenni kéne, főleg ha tetszik. Nem hibáztathatod.
Nah, helyes!
Majd írhatnál még ide, hogy mi lett belőle. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!