Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik gáz? Ha valakinek 16-18 évesen sem volt még barátja\barátnője vagy ha 11-12 évesen már volt.
Figyelt kérdés
2019. máj. 27. 12:16
3/7 anonim válasza:
11-12 évesen lehetett volna, de akkor még kicsinek éreztem magam hozzá, nem tetszett a fiú és még szerelmes sem voltam soha. Ezek után az első (tiszavirágéletű) kapcsolatom meg 18 évesen volt.
Nem érzem magam gáznak.
4/7 anonim válasza:
Már maga a kérdés gáz, már a gondolata is az!
5/7 anonim válasza:
Egyik se
Kivéve ha mondjuk 11-12 évesen elvesztette saját akaratából a szüzességet valaki...
6/7 anonim válasza:
Kapcsolat alatt mit értesz egy 10-12 évesnél? Fogják egymás kezét és fagyiznak vagy már szexelnek is? Mert akkor a fagyi nem gáz, de a szex az igen.
7/7 anonim válasza:
11 évesen nekem is volt egy kis barátnőm, vagy nem is tudom, hogy nevezhetem-e annak. Nem csináltunk semmi olyat, csak fogtuk egymás kezét meg egy kis puszi és ennyi. Szerintem ezzel így semmi gond nincs. Egy gyerek is lehet szerelmes.
Viszont, ha valakinek 16-18 évesen sem volt még senkije, azzal sincs szerintem semmi gond. Lehet nem akar, vagy valami más van a dologban.
A lényeg, hogy egyik sem gáz. F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!