Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most így karácsony közélettével más is érzi hogy nagyon rossz hogy nincs barátja/barátnője?
Rossznak semmi keppen nem rossz, mert megvagyok így is, de jónak semmi keppen nem jó. Örülnék azért, ha lenne, de annyira szomorú nem vagyok. Úgy is tudom h majd lesz
16F
Igen.. Főleg hogy karácsony után leszek majd 18 és eddigre nem akartam egyedül lenni. De nekem ez jutott, de én vagyok a hibás hogy ilyennek születtem, mert elvárásaim vannak és nincs nekem való visszahúzódó lány. Ez van. 17f
Te?
Igen iszonyatosan rossz, mert utálom a karácsonyt és ennyi, bár az hogy nincs senkim az pont hogy jó. Nem szeretnék kapcsolatot, amúgysem vagyok rá alkalmas bármennyire is jól nézek ki. Remélem ez a karácsonyi ... gyorsan elmúlik, mert semmi kedvem ünnepelni a nagy semmit, amit akarok csináni ahhoz meg hideg van.
u.i. lányok privát üzenetére nem vágyom, nem akarok sem ismerkedni sem beszélgetni olyanokkal, akik írnak aztán sekép se hang eltűnnek. Megértést köszönöm, egyébként attól, hogy én utálom másoknak nem rontanám el, szóval kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!