Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok felszedni egy csajt sem? (Bővebben lent)
Ez mind szép és jó de ezek édes kevesek. Meg most én is írhatom hogy ilyen meg olyan vagyok aztán valóságba meg nem...
Élőben próbáld, legyél magabiztos. Ebből még sol baj nem lett. Max elutasít de annyi lány van mint égen a csillag :) Mozdulj ki
Leírtak alapján casual fiú vagy tehát annak az esélye hogy csajt szerezz 50% felett van bőven ami jó esély de ha semmi sem jön össze az két dologra vezethető vissza:
1. a csajok semmit se akarnak tőled mert vagy éretlen/bátortalan egy kapcsolatra
2. elijeszted őket vmivel amit lehet online kitudnak kerülni de élőben már nem
Tanács: élőben ismerkedj online helsett mert ott egyből látszik kit érdekelsz igazán és kit nem
Am szerintem ez egy nagyon sablonos válasz volt de érd be most ezzel😂
Ha az a célod, hogy "felszedj egy csajt", akkor nem is értem mit panaszkodsz. Ha így bánsz a nőkkel, így gondolsz rájuk, ha neked egy barátnő státuszszimbólum és nem szerelem, akkor ne csodálkozz. Persze, ugyanezzel a mentalitással sok hülyegyerek tényleg felszed egy csajt, de azok legalább tudják a dolgukat, hogy hogyan legyenek g*cik, és nem kell nekik segítség a gyakoriról.
Változtass először is a hozzáállásodon.
18/F
7-es vagyok
Nem, és ne forgasd ki a szavaim, légy oly szíves :D
Az ismerkedés nem egyenlő a csajozással ;) De nyugodtan értelmezz félre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!