Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg tudna valtozni egy olyan pasi akinek a nők csak “egy menetre„ kellenek?
Van egy srác aki idősebb nálam, és tudom hogy bejövök neki,és ő is nekem, szerelmes nem vagyok de neki egy nő egy csak egy menetre kell. De én nem vágyom ilyen jellegű kapcsolatra.
És nem tudom hogy ez "szokása" változhat-e?
Én megmondom neked őszintén, én is ilyen vagyok. Meg tudnék változni, de addig nem fogok, amíg nem találok olyat, akivel el tudnám képzelni magam akár egy életre. A lelkiismeretem is tiszta, nem verek át senkit. Az elején megmondom, hogy nekem csak szex és nem több.
Viszont neked azt mondom ne próbálkozz megváltoztatni egy ilyen embert, amíg nem látod rajta, hogy tényleg szeret-e vagy csak át akar verni. Sajnos sokan átverik a partnerüket.
A #10 es és 11- es válaszolónak külön köszönet, ők értették legjobban a kérdést, a zöldek mennek mindenkinek. :)
Nem volt még kapcsolatom, és az "első alkalmat" sem "csak úgy mért ne" szeretném, szerintem ennél is fontosak az érzelmek… szóval egy könnyen nem is adnám magam, csak ha látnám rajta hogy már nem csak az jár a fejében.
De erre csekély esélyt látok én is :D
De majd kiderül, nem élem bele magam mert annál nagyobbat koppanok :D
#14-es nem tudom miből következtetsz arra hogy én is ezt a "tábort" erősítem, úgy vélem nem futok utána, csak egy egyszerű kérdést tettem fel, amiben semmiféle utalást nem tettem arra hogy ezt tenném. :)
Igaz a lányok közt is elég sokan keresnek csak alkalmi partnert, de attól még nem kell általánosítani, nem minden lány ilyen, csak épp "ezeket" veszik észre.
De lehet hogy az én felfogásommal van a baj.
15- nek igaza van , nem azért "futunk" utánuk mert alkalmi kapcsolatot keresünk. Gondolj bele, ha alkalmi kapcsolatra vágyna az adott lány akkor minek futna valaki után?
Úgy értem, semmi értelme.
Azért "fut" utána, mert tartós kapcsolatra vágyik.
(Alkalmira ugyanis- tapasztalatom szerint- a fiúk 80 - 90%-a kapható , nekem is sok ilyen "ajánlat" érkezik, de nem élek vele)
De szóljatok ha rosszul gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!