Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek? Nektek imponál az, ha egy pasi harcol értetek?
Nem tudom, mit mondjak. Kiartással ugyan mindent el lehet érni, de kérdés, hogy érdemes-e?
Két esetet említek. 16 éves koromban fél évig jártam egy 18 éves lány, a gimi örökös szépségkirálynőjének a nyakára, pedig mind ő, mind az anyja megmondta, hogy nincs esélyem. Lett. Egy évig jártunk, egy évig irigykedett rám a város férfilakossága. Egy év után is én léptem le, mert rühelltem, hogy minden a szépségéről szól, és hogy reggelente addig nem is volt hajlandó a szemem elé kerülni, amíg ki nem készítette magát. A másik eset a lányom. Évtizedek óta van egy párja, aki iránt sohasem tudott olyan eget rengető szerelmet érezni, de a srác kitartása meghozta a gyümölcsét. Mint mondtam, azóta is egy párt alkotnak, de a lányom részéről még mindig csak langyos a dolog. 25 év alatt sem tudta elérni a fiú (a világ legnormálisabb pasija), hogy igazán szerelmes legyen bele.
Mint látod, a két történet, bár mindkettő sikerrel zárult, más eredményt hozott. Neked kell tehát eldöntened, hogy érdemesnek ítéled-e a helyzetet a küzdelemre.
Igen :) Látszódjon h férfi. Ha bármiben tudok segíteni csk írj!
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!