Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz valaha barátom?
Sosem volt még barátom. Sokszor olyan érzésem van, ha arra gondolok, hogy esetleg a jövőben barátom lesz, hogy az nem is fog megtörténni, mert nem tudom elképzelni, hogy rám egy fiú valaha "úgy" fog nézni és szeretni fog.. És ettől mindig nagyon rosszul érzem magam.
Plusz mostanság nincs senki, aki tetszene. És még ha tetszene is valaki, nem hiszem hogy kezdeményezni tudnék. Sehova sem járok el (16/L vagyok), mármint bulizni meg ilyesmi, interneten nem szeretnék, tehát suliban tudnék ismerkedni, de akármikor ránézek egy srácra, és ő visszanéz rám, úgy érzem, hogy azt gondolja "miért nézett rám az a rondaság?", pedig tök normálisan néz vissza rám. Ez a kisebb szociális fóbiám miatt lehet.
Szóval annak örülnék nagyon, ha valaki kezdeményezne nálam de hát ugye nem várhatom, hogy a sült galamb a szájamba repüljön.. És még nagyon fiatal is vagyok, csak már nagyon érzem a hiányát egy fiúnak, aki szeret és mellettem van.
Hogy lesz így valaha barátom? Ha megtetszik valaki a jövőben, és félek kezdeményezni, mert lehet hogy van már valakije, azért megpróbáljam majd?
"rámosolyogsz, ilyesmi. Szóval tidatod vele hogy szimpatikus. "
Ez már kezdeményezés, szóval így már okés, csak nem gyenge jeleket kell küldeni :D
Ezt a kérdést én is kiírhattam volna a te korodban, nekem is szinte ugyanilyen érzéseim voltak. Sajnos nem túl jó hozzáállás, mert korlátoz az ismerkedésben, de teljesen meg tudlak érteni, tudom milyen érzés.
Nálam ezek az érzések 19 éves koromig tartottak, akkor lett először barátom. Őt a neten ismertem meg, de nem emiatt lett vége a kapcsolatnak, úgyhogy szerintem a netes ismerkedéstől sem kell félni. Innentől viszont sokkal magabiztosabb lettem, megismertem a mostani páromat, akivel boldog vagyok és már egyáltalán nem érzem úgy hogy nem kellek senkinek.
Ma visszagondolva már látom, hogy nem az volt a gond hogy nem akart velem lenni senki, hanem a negatív gondolatoktól nem vettem észre és nem engedtem közel magamhoz senkit.
A kezdeményezésről pedig annyit, hogy egyik kapcsolatomnál sem én kezdeményeztem, viszont kellett adnom "jeleket" hogy én is ugyanúgy akarom a dolgot. Ha nem tettem volna ezt akkor csak egy sima beszélgetés lett volna az egész, nem alakult volna több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!