Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol tudnék ismerkedni? 17 l

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék ismerkedni? 17 l

Figyelt kérdés
Normális fiúkkal a korosztályomban? Akik egy kapcsolatot szeretnének nem pedig egy éjszakásat?
2019. máj. 1. 12:53
 1/5 anonim ***** válasza:
58%

Bárhova mennél az ritka. A legtöbb tizenéves fiú nem akar egy tartós kapcsolatot. Mikor 17 voltam nekem csak az kellett, de az ismeretségi körömben csak nálam volt ez így. Azóta se sok olyannal beszéltem.

21/f

2019. máj. 1. 12:55
 2/5 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem sok felé lehet ilyenekkel ismerkedni,csak nyitott szemmel kell járni.

Suliban amúgy nincsenek normális srácok?:)

2019. máj. 1. 13:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Vannak de mas osztályokkal nem nagxon szoktunk beszélgetni. Én meg nem tudom milyen indokkal kezdeményezzek úgy hogy ne legyen nagyon nyomulós.
2019. máj. 1. 13:41
 4/5 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem,ha csak akármilyen ártatlan kérdéssel odamész valakihez,az még nem lesz nyomulás.Próbáld meg nyugodtan.Nekem fiúként imponálna,ha egy helyes lány kedvesen beszélgetést kezdeményezne velem suliban.:)
2019. máj. 1. 13:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy a korosztályodból kéne keresgélned, egy 17 éves nem igazán kötelezi el magát ennyire. Kis idő kell nekik hogy érettebbek legyenek, kivétel biztos van. Ha gondolod írhatsz, én ilyennek tartom magamat és jelenleg én is hosszú távú, lelkitárs, élettársat keresek de én 19 vagyok..
2019. máj. 1. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!