Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha odamegy ismerkedni egy fiú, miközben, telefonoztok, akkor általában mit mondatok neki?
Figyelt kérdés
Először is leszögezem, a válaszoktól függetlenül, oda fogok menni a lányhoz, megismerkedek vele, viszont a kérdésem az volna, ha telefonozik egy lány, tehát úgy, hogy csak azt figyeli, akkor én még odatudok menni ismerkedni hozzá? Amit tudni lehet a lányról, még nem ismerem, egy iskolába járunk, én gimnázium-ba, ő meg, talán a szakos részlegbe, vagy még általános iskolás, de ez nem fontos, a lényeg, nyugodt természetűnek tűnik, nagyon szimpatikus nekem. Talán már nézett is, de félénk lánynak tűnik, ezért nem láttam, hogy nézett volna. Aztán egy idő után, nekem elkezdett tetszeni.2019. ápr. 26. 15:13
1/5 A kérdező kommentje:
És kérlek, nézzétek el a furcsa fogalmazásomat. De nagyon fontos nekem ez a dolog, és úgy örülnék neki, ha egy olyan lány lenne, az akit megakarok ismerni, aki rendes, nem pedig olyan, mint az átlag. :)
2019. ápr. 26. 15:16
3/5 anonim válasza:
Hát,ha hozzám oda jönne egy srác,akkor csak nem lennék bunkó,és odafigyelnék rá!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi kettes :), akkor úgy csinálom, odamegyek hozzá, és 1-es, nem írok rá, mert nem szeretem az olyan módú ismerkedés-t, + telefonom sincsen.
2019. ápr. 26. 21:21
5/5 A kérdező kommentje:
+ Tőled is köszi azért a választ, 1-es :)
2019. ápr. 26. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!