Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ha odamegy ismerkedni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha odamegy ismerkedni egy fiú, miközben, telefonoztok, akkor általában mit mondatok neki?

Figyelt kérdés
Először is leszögezem, a válaszoktól függetlenül, oda fogok menni a lányhoz, megismerkedek vele, viszont a kérdésem az volna, ha telefonozik egy lány, tehát úgy, hogy csak azt figyeli, akkor én még odatudok menni ismerkedni hozzá? Amit tudni lehet a lányról, még nem ismerem, egy iskolába járunk, én gimnázium-ba, ő meg, talán a szakos részlegbe, vagy még általános iskolás, de ez nem fontos, a lényeg, nyugodt természetűnek tűnik, nagyon szimpatikus nekem. Talán már nézett is, de félénk lánynak tűnik, ezért nem láttam, hogy nézett volna. Aztán egy idő után, nekem elkezdett tetszeni.
2019. ápr. 26. 15:13
 1/5 A kérdező kommentje:
És kérlek, nézzétek el a furcsa fogalmazásomat. De nagyon fontos nekem ez a dolog, és úgy örülnék neki, ha egy olyan lány lenne, az akit megakarok ismerni, aki rendes, nem pedig olyan, mint az átlag. :)
2019. ápr. 26. 15:16
 2/5 anonim ***** válasza:
sztem inkább írj rá messen
2019. ápr. 26. 16:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát,ha hozzám oda jönne egy srác,akkor csak nem lennék bunkó,és odafigyelnék rá!
2019. ápr. 26. 17:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi kettes :), akkor úgy csinálom, odamegyek hozzá, és 1-es, nem írok rá, mert nem szeretem az olyan módú ismerkedés-t, + telefonom sincsen.
2019. ápr. 26. 21:21
 5/5 A kérdező kommentje:
+ Tőled is köszi azért a választ, 1-es :)
2019. ápr. 26. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!