Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Üdv. Szerintetek miért van az hogy a mai 18 alatti, sőt még sokszor az fölötti lányok/nők sem képesek normális párkapcsolatra?
Jó lehet én vágyok túl nagy dolgokra de ezt nem értem. Nemrég összejöttem egy lánnyal (sőt azóta szakítottunk is) és egy hónapig együtt voltunk, tök jól éreztük magunkat egymással, aztán egy hónap múlva egyik pillanatról a másikra csak úgy dobott. Én voltam neki a második barátja egyébként, és ő 15 éves. Olyan komolynak látszott, és mondta is hogy nem rövid távra tervez, aztán meg most dobott. Én nem értem.Már egyszerűen nem is merek barátnőt keresni mert mindegyik ilyen rövid dolgokra megy. Egyébként amit tudni kell rólam hogy 17 vagyok, magától értetődik hogy fiú ( :D ), elég ragaszkodó, hűséges, és komoly fajta vagyok, viszont sajnos csendes is, és nehezen ismerkedő fajta vagyok, nem mellesleg visszahúzódó is. Nehezen találok ilyen hosszabb kapcsolatra, teljesen elbizonytalanodtam.Esetleg vannak még olyan lányok akik kedvesek , "hűségesek" ,hosszabb távra terveznek , visszahúzódóbbak ,és 18 alattiak? :D
17/F
Mert 30 éves korukig megtehetik, hogy csak úgy lecserélik a férfiakat, mert még fiatalok és jól néznek ki, sokan kívánják őket.
Ez 35 felett már nem működik, mert nem néznek ki olyan jól, kevesebb férfi jönne velük össze. Ha csak úgy dobnák a jelenlegi pasijukat, nem biztos, hogy találnának újat, ezért nem dobják.
Egy nő a következő tényezők alapján dönt, hogy elhagyja e a párját:
-mekkora eséllyel talál jobb párt
-mekkora eséllyel fogadná vissza a jelenlegi párja ha nem találna
Ez minden korban így van.
Amúgy valamennyire igaza van a #8-nak.Minden akkor történik amikor nem akarod már mint váratlanul.Szerintem ne erőltesd.
Ez személyes tapasztalat emlékszem hogy 12 éves hogy szeretem volna barátott.(Csak megölelni beszélgetni ennyi.)
Most meg 14 éves fejjel azt mondom hogy tök mindegy igazából.Nem erőltették addig is több szabad időm van.Persze most több ember próbál közeledni.Ha ennyire szeretnél egy rendes barátnőt aki hosszú távra menne akkor egyszerűen ragaszkodótt keres.Sok ilyen van biztos te is megtalálod azt a lányt akivel le éled az életed.Szóval ne add fel,ne erőltesd,de ha valaki szimpatikus menj oda hozzá. 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!