Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány a suliban, aki régóta nagyon tetszik nekem. Nem telik el nap, hogy ne gondolnék rá. Sokszor szemezünk egymással több másodpercig is. Hogyan mondjam el neki?
Oké, tudom sok ilyen kérdés van.
Egyszerűen oda megyek hozzá és ennyi.
A probléma az, hogy mindig a barátnőivel van.
Hogy nézne ki, hogy a suliból egy idegen srác oda megy hozzá és mondjuk félrehívja?
Lehet számára ijesztő lenne vagy nem tudom.
18F
Én viszonylag visszahuzodobb vagyok és mindig a baratnoimmel vagyok ,ennek ellenére nem tartanám ijesztőnek a helyzetet ,hanem örülnék és már azért is kapna egy "plusz pontot" mert felre mert hívni . Mert hogy én nem mernék kezdemenyezni .
Mi veszteni valós van ???? Semmi
Messengeren is rairhatsz kezdetben ,manapság azt szokták 😅. Lehet van aki azt mondja bunkóság vagy nem előnyös messengeren ismerkedni ,de szerintem én ennek jobban orulnek .
16/L
(Ha korosztályom a csaj ,és van még kérdésed akkor privit írhatsz nyugodtan )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!